Ručné pravej Kože A5/B5 Notebook Notebook Kryt s Viacerými Karty Plniace Pero Pozície Stacionárne Školy Kancelárske potreby

€47.16 €69.35
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w121461

Ručné pravej Kože A5 Notebook Notebook Kryt s Viacerými Karty Plniace Pero Pozície Stacionárne Školy Kancelárske potreby Tejto A5 papier notebook kožené puzdro nielen má ušľachtilý materiál pravá koža, ale tiež integruje multi-funkčný dizajn.Je špeciálne vybavená držiak na pero starostlivosti o vaše písacie potreby; môže tiež prispôsobiť pre iPad mini tak, aby spĺňal vaše mobilné kancelárske potreby.Je univerzálny a ľahko použiteľný pri rôznych príležitostiach.Vyrobené z pravej kože, je high-end a elegantné, poskytujúce dokonalú ochranu pre obe váš notebook a iPad mini.Vybrali tento notebook kožené puzdro je vybrať kvalitu a štýl, robiť prácu a život viac pohodlné a elegantné.

1.【Vyrobené z pravej kože] vyzýva: používa top-kvalitné pravej kože, ktorá je jemná na dotyk, odolné, a vyžaruje ušľachtilý atmosféru.

2.【Multi-funkčný dizajn] vyzýva: Špeciálny držiak na pero môže ubytovať iPad mini, ktoré spĺňajú rôzne potreby.

3.【Komplexnú ochranu] vyzýva: Starostlivo starostlivosť pre notebook a iPad mini tak, aby sa zabránilo poškriabaniu, nárazom, a ďalšie problémy.

4.【High-end a elegantné] vyzýva: jednoduché, ale nie je jednoduché, je tak vhodný pre formálne obchodných príležitostiach a denné rekreačné účely.

5.【Pohodlie a eleganciu] vyzýva: Multi-účel, ľahko ovládateľný rôznych príležitostiach, robiť prácu a život viac pohodlné a elegantné.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Číslo Modelu A5 Papier Notebook Notebook Kryt
Môžete si to

Príbuzné produkty