A6 Zips Rozpočtu Plánovač S Zips Úsporu Peňazí Obálky Vrecká 6 Otvor Binder Rozpočtu Notebook Zložku Rozpočtu Hotovosti Organizátor

€4.00 €7.26
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w300347

Obsah Balenia:

1 x zips, taška

8 x transparentné zips vreciek

1 x jednolôžková otvorenie skladovanie taška

1 x dvojlôžková úst skladovanie taška

1 x 24-panel nálepky

1 x 8-panel nálepky

FUNKCIE:

VYSOKÁ KVALITA: Naše notebook spojiva je vyrobený z vysoko kvalitnej PU kože, ktorá chráni vaše súkromie lepšie než jasné plastových spojovacích kryty.Pohodlné a organizované skladovanie pre pasy, doklady, cestovné lístky a karty, rovnako ako pero slučky držať perá na mieste.

A6 Peňažné Obálky Činnosť Stenu Grafu: pomáha vám rozpočtu a spravovať svoje financie s ľahkosťou.A6 notebook flipchart binder, je navrhnutý s 6 pre-dierovaných otvorov, ktoré sa perfektne hodí do štandardných A6 flipchart vložky.Obsahuje 1 držiak na pero, 2 sloty pre karty, dual peňažné vrecká a pevné prichytenie uzáveru pre bezpečné uzavretie.

MULTIFUNKČNÉ SKLADOVANIE: 6-krúžok notebook spojiva s 8 A6 priesvitné vrecko na zips binder zipsom je ideálny pre ukladanie účtenky, faktúry, pokladne, kupóny, vizitky, pečiatky, vizitky, kreditné karty, a ďalšie.Okrem toho 1 na zips, vrecko + 1 jednolôžková otvorenie organizátor vrecku + 1 dvojité otváranie organizátor vrecku + 1 24-vrecko nálepka list + 1 8-vrecko nálepka list.

8 x A6 TRANSPARENTNÉ BINDER VRECKÁ: Vyrobené z PVC materiálu, spojivo vrecká sú mäkké, odolné proti roztrhnutiu a vode.Do priesvitného materiálu poskytuje jasný pohľad pre rýchlu identifikáciu.Zips uzavretie je bezpečnejšie pre položky vo vnútri.

Ideálny pre domáce, kancelárske, konferenčné, školské použitie a cestovanie ako správca súborov.

JEDNODUCHÉ ovládanie: Stlačte oba konce na otvorenie krúžku na pridať alebo odstrániť binder vrecká, potom stlačte krúžok na blízko.Výhodné pre vás prispôsobiť svoj vlastný flipchart.

Špecifikácia:

Materiál: PU + Kov + PVC

Farba: čierna, žltá, červená, hnedá, šedá, tmavo zelená, modrá

Veľkosť: 21.2*13,5 cm

Produkt set veľkosť: 14*vyrazili 21,5*4cm

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Názov Značky JESJELIU
Číslo Modelu B2E41
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty