Heslo Kniha Pre Seniorov Knihy Telefónne Čísla Pás Index Stránky Mini Kontakt Malé Adresu Organizátora Knihy Prenosné Vreckové Pásy

€9.04 €17.38
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w139892

Popis

Hľadáte pre tieto Malé Kontakt Knihy vám pomôže zaznamenať telefónne čísla?Umožňuje pozrieť sa na tieto telefónne čísla.Vyrobené z trvanlivých materiálov, tieto Úrad Kontaktné Knihy sú silné, odolné a pohodlné.Odolné a vhodné na dlhodobé použitie.Jednoduchý, ale účinné riešenie.

Funkcie

-Farba:Zelená

-Materiál:PU

Veľkosť:15.50X12.00X1.00cm/6.09X4.72X0.39in

-Prevádzka je jednoduché a pohodlné, tieto Adresa Kancelárie Organizátori nevyžadujú zložité pracovné postupy, zabránilo plytvaniu času, a sú vysoko efektívne použitie.

-Jednoduchý vzhľad a vynikajúce spracovanie, tieto Adresy Domov Knihy sú ako krásne a funkčné, a môžete ich použiť s dôverou.

-Charakteristický dizajn týchto Telefón Organizátori je zábava a trvanlivý a prináša vám jednoduché a príjemné používanie skúsenosti.

-Tieto Kontaktné Knihy z nás sú veľmi univerzálny a pomôže vám usporiadať kontakty ľahko, uistiť sa, že ste si zapíšte a udržiavajte mená, telefónne čísla, e-maily a adresy svojich známych.

-Môžete zdieľať tieto Kontaktné Knihy s priateľmi a príbuznými, budú príjemne prekvapení, keď sa ich prijímať, pretože sú veľmi praktické.

1 x Address Book

1 Recenzie

  • img
    Kupujúci
    2023-11-17

    Maximalna pojnosť-super na heslá a prihlasovacie adresy Ako poistka.

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Feature8 kniha pre telefónne čísla
Feature7 Telefónne Číslo
Feature10 záznam kontakt
feature2 malé adresu organizátora
Feature6 adresa kancelárie knihy
feature4 vreckový kniha kontaktov
feature3 prenosný telefónny zoznam
Číslo Modelu adresár
Feature9 telefónny zoznam pre adresy
feature5 adresa domov organizátor
Pôvod Kontinentálna Čína
feature1 mini adresár
Môžete si to

Príbuzné produkty