Nepretržitú Pohodlie 6 Čepeľ Black Krb Ventilátor Leaf Diely pre Spoľahlivé Tepla Obehu Aj v Najchladnejšom Zimy

€5.47 €8.82
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w1399

Kategória:

Funkcie:

【High-kvalitný materiál] vyzýva Vyrobené z vysoko kvalitnej hliníkovej zliatiny, tento 6-blade ventilátor náhradný diel je tepelne odolný, ľahký a odolný, zabezpečiť dlhotrvajúci výkon.

【Efektívne rozloženie tepla] vyzýva Navrhnuté pre vykurovanie-elektrické kachle fanúšikov, tieto náhradné čepele efektívne distribuovať teplo v celom svojom krb alebo kachle na drevo, maximalizácia teplo a pohodlie vo vašom obývacej priestoru.

【Rýchlu a jednoduchú inštaláciu] vyzýva S jeho ľahkú inštaláciu dizajn, môžete rýchlo nahradiť čepele z vašej sporák ventilátor a majú ho hore a beží v žiadnom okamihu.Žiadne ďalšie príslušenstvo sú povinné.

【Lepšiu funkčnosť] vyzýva výmena ventilátora čepele, môžete zvýšiť výkonnosť a efektívnosť vašich sporák ventilátor, zabezpečenie optimálneho tepelného obehu a znižovanie spotreby energie.

【Spoľahlivé značky a kvality] vyzýva Úplne nové a vysokej kvality, tieto 6-blade ventilátor leaf časti sú navrhnuté tak, aby spĺňali najvyššie štandardy, poskytuje spoľahlivé a konzistentné výkon pre kúrenie potreby.

Špecifikácie:

*Názov Produktu: 6 Čepeľ Krb Ventilátor Leaf Časti

*Materiál: Hliníková Zliatina

*Veľkosť:175

*Farba: Čierna

Obsah Balenia:

1x 6-Blade Black Krb Ventilátor Leaf Časti

Poznámka:

1. Skutočné farby položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas.

2. Prosím, nechajte mierne ručné meranie odchýlky pre údajov.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty