12V DC Elektrické Automatické Plynovodu Manipulátor Ventil DN15/DN20/NASTAVITEĽNÉ Vody Alarm Vypnutie odrezať guľový kohút

€13.76 €22.93
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w15906

Kategória:

12V DC Elektrické Automatické Plynovodu Manipulátor Ventil DN15/DN20/NASTAVITEĽNÉ Vody Alarm Vypnutie odrezať guľový kohút

Funkcie:

*Univerzálna Veľkosť Možnosti: Tento elektrický automatické plynovodu manipulátor ventil sa dodáva v troch rôznych možnosti veľkosti: 12, 34 a 1. Vyberte si veľkosť, ktorá najlepšie vyhovuje vašim plynu alebo vody alarm systém potrebuje.

*Odolná Konštrukcia: Vyrobené z vysoko-kvalitných materiálov, tento ventil je postavený tak, aby odolali požiadavky plyn a vodovod.Robustná konštrukcia zabezpečuje dlhotrvajúci výkon a spoľahlivú prevádzku.

*Efektívne Ventilu: Vybavené 12V vypnutie cut-off guľový kohút, tento manipulátor ventil ponúka presnú a účinnú kontrolu nad plynu alebo prietok vody.To umožňuje rýchle a jednoduché onoff zapínanie, poskytuje pohodlie a bezpečnosť.

*Kompatibilný s Viacerými Systémami: Určené pre použitie s plynu alebo vody, poplašné systémy, tento ventil je kompatibilný s DN15, DN20, a DN25 potrubia.Ponúka všestranné možnosti inštalácie a môže byť bezproblémovo integrovaný do rôznych systémov.

*Spoľahlivá a Automatická Prevádzka: S jeho elektrické automatické funkcie, tento ventil zabezpečuje spoľahlivé a bezproblémové fungovanie.To sa automaticky otvorí alebo zatvorí na základe systému, požiadavky, poskytuje efektívnu a neprerušovanú riadenie toku.

Špecifikácie:

*Názov Produktu:Elektrické Automatické Plynovodu Manipulátor Ventil

*Materiál: Plast

*Veľkosť: 100mmX90mmX70mm

*Farba: Čierna

Menovité napätie : DC12V

Pracovné napätie : DC8V-DC16V

Krútiaci moment : 10 až 30-40 kg.cm

Aautomatically zatvorte ventil čas : 8~12 sekúnd

Izolačný odpor: viac ako 20MΩ

Na vydržať napätie : DC600V

Pracovné prostredie : Teplota --25℃~+85℃ , vlhkosť menej ako 95%

Obsah Balenia:

1* Elektrické Automatické Plynovodu Manipulátor Ventil

1* držiak

Poznámka:

1. Skutočné farby položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas.

2. Prosím, nechajte mierne ručné meranie odchýlky pre údajov.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Číslo Modelu Plynovod Manipulátor Ventil
Môžete si to

Príbuzné produkty