Silikónové Farby Mat Silikónové Umelec Mat S Paletu Opakovane Graffiti Plavidlá Mat S Cup Umývateľný Kresliacej plochy Pre Deti urob si sám

€11.48 €31.87
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w15124

Kategória:

Tento odolný a multifunkčné silikónové mat je ideálny pre všetky vaše maliarske potreby.Je ľahko prepravovať a skladovať, takže je vhodný aj pre cestovanie.Použite ho pre rôzne remeslá a chrániť váš domov.

Špecifikácia:

Názov produktu: Multifunkčná silikónová maľovanie mat

Hmotnosť výrobku: 390g

Veľkosť produktu: (cca.)50*40*5 cm/19.69*15.75*1.97 palcov

Produkt materiál: silikón

Balenie Zoznam:

1* Silikónové Lak Mat

Poznámka:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

Vzhľadom na rôzne manuálne merania, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Výnimočne Odolné voči: Naše maľovanie mat je odborne vykonané s neuveriteľne odolné silikónové materiálu, zabezpečenie dlhodobé používanie bez deformácie.Mäkké a pohodlné textúra poskytuje hladké a príjemné maľovanie skúsenosti.

2.Flexibilné a Pohodlné: Naše Silikónové Maľovanie Mat nie je len pružný a ľahký, ale tiež môže byť sklopená pre jednoduché uskladnenie.Je ideálny pre umelcov vonku, ktorí potrebujú univerzálny ešte kompaktné riešenie.

3.Pohodlné Čistenie: Vypláchnite priamo vo vode alebo jednoducho utrieť vlhkou handričkou, aby sa odstránili všetky farby vľavo od silikónové maľovanie mat; nie je potrebné sa obávať akékoľvek zvyšky farieb.

4.Kreatívny Zábava: Pre deti, ktorí milujú farby a učiť sa, naše silikónové maľovanie mat je najlepším nástrojom pre viac objav.Jeho univerzálny dizajn umožňuje, aby boli použité ako lak mat a paletu farieb.

5.Všeobecne Platné: Tento silikónové maľovanie mat môžu byť použité pre rôzne príležitosti, ako sú školy, domov, alebo cestovanie.Je veľmi ľahko zložiť a nosiť.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty