Farby, Štetce Pre Steny,Malé Výbava Farby, Štetce Nástroj Farba Edger Pre Retušovania Dom Stenu Rohu

€14.29 €23.43
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w100773

Kategória:

Obsah balenia: dostanete 6 kusov malých farby, štetce, prísť s 3 veľkosti 1,2 cm/0.45 palec, 1.53 cm/0.6 palce a 1,8 cm/0,75 palca.Dostatočné množstvo splniť vaše denné použitie.

Premium Materiál: malé farby, štetce sú vyrobené z polyetyléntereftalátu (PET), materiálu, vhodné pre gél laky, akryl, omietky, lepidlá, latex, lesk a polo-lesklý povlak, silný a robustný, môže trvať dlhý čas.

Ľahko sa Čistí: Tieto farby, štetce sa dajú ľahko čistiť, bez straty štetina, farba drží dobre a uvoľnenie hladko.Ľahko prenosný, môžete nosiť ich do svojej tašky, keď idete von.

Pohodlné Rukoväť: Tieto malé štetce sú navrhnuté s pohodlné rukoväť, jednoduché ovládanie a maľovanie na stenu.

Široko Použitie: Tieto kefy môže byť použitý na maľovanie okien, nábytku, zdvihol panely, detail plastov.Vhodný aj na čistenie klávesnice alebo rohov.

/

Obsah balenia: dostanete 3 kusy malých farby, štetce, navrhnutý s 3 veľkosti 1,5 cm/0.6 palce, 2.0 cm/0.8 palec a 2,4 cm/0,95 palca, ideálny pre maľovanie rohy a orezávanie škvrny.Dostatočné množstvo splniť vaše denné použitie.

Premium Materiál: malé farby, štetce sú vyrobené z polyetyléntereftalátu (PET) materiál, rukoväť vyrobená z pp+tpe, môže trvať dlhý čas, vhodná pre gél laky, akryl, omietky, lepidlá, latex, lesk a polo-lesklý povlak.

Ľahko sa Čistí: Tieto farby, štetce sa dajú ľahko čistiť, bez straty štetina, farba drží dobre a uvoľnenie hladko.Ľahko prenosný, môžete nosiť ich do svojej tašky, keď idete von.

Ergonomický Dizajn: Tieto malé štetce sú navrhnuté s pohodlné uchopenie, zabezpečiť dobrú kontrolu pri maľovaní a orezávanie.

Široké použitie: Tieto kefy môže byť použitý v oleje, akryly, maľovanie na okná, nábytok, zdvihol panely, detail výliskov.Vhodný aj na čistenie klávesnice alebo rohov.

Množstvo:6Pcs/3ks

Farba:Ako Je Znázornené

Materiál:PP+TPE

Veľkosť:0.45 Palec,0.6 Palce,0,75 Palca/0.6 Palce,0.8 Palec,0.95 Palec

Obsah Balenia:

1set * malé farby, štetce

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty