3D Manor Memo Pad Trhať Preč Manor Socha Manor Memo Pad Memoscape Pad Artropad Pad 3D Memo Pad Pre KUTILOV, Dekorácie, Darčeky

€20.23 €40.48
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w350169

Pridať nejakú radosť do vášho každodenného života s našimi Manor 3D Memo Pad!Krásne a pestré vzory papiera sú doplnené fantastické tvary a multi-farebné dekoratívne papier.Každá stránka môže byť odlepené, ako budete pokračovať byť prekvapený a baví.Vytvoriť očarujúce prostredie s každým upozornenie!

Špecifikácia:

Názov produktu: estate poznámkový blok

Materiál: kartón

Farba: farebný

Veľkosť produktu: 8x8x4.5 cm/3.15x3.15x1.77in

Hmotnosť výrobku: 300 g

Balenie zoznam

3D Memo Pad Manor poznámkový blok *1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Očarujúce a Inšpiratívne: Odblokovanie svete kúziel a inšpirácie s našimi Kaštieľ v 3D programe poznámkový blok.Tento jedinečný program poznámkový blok, kde môžete preskúmať komplikovane navrhnutý zámok, každý list odhaľovať nové detail.Nechajte svoju kreativitu lietať a produktivity darí s fascinujúce 3D zážitok z našej Kaštieľ v programe poznámkový blok.

2.Odolný Materiál: Pozdvihnúť svoje vedomie-pri hre s 3D Memo Pad Manor poznámkový blok, s ohromujúci vzory v svetlé, lesklé farby.Remeselnícky vynikajúcu kvalitu karty, svoje poznámky, bude dlhá životnosť a odolnosť voči vyblednutiu.

3.Podporiť Predstavivosť: Obohatiť svoje myšlienky a inšpirovať kreativitu s našim 3D Memo Pad Kaštieľ v programe poznámkový blok.To si pridajte očarujúce atmosféru v miestnosti a jemne dopravy vás na magické ríše.Pero svoje nápady na tieto rozmarný stránky.

4.Umelecký Dizajn: Dopriať kvalitu papiera, sochárstvo a popustite uzdu tvorivosti s 3D Memo Pad Kaštieľ v programe poznámkový blok.Pozoruhodné multi-farebné dekoratívne papier a fantastické tvary tohto programu poznámkový blok predviesť remeselné zručnosti, pridávanie jedinečné čaro vašej práce.

5.Skvelý Darček: 3D Memo Pad Manor poznámkový blok je jedinečné prekvapenie pre každého.Jeho neobyčajný dizajn je múdra voľba pre vás, aby ako špeciálny darček pre vašu rodinu, priateľov alebo obchodných partnerov.Ideálny pre každodenné použitie, je to darček, ktorý určite zaujme a poteší ich.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty