Roztomilý Poznámok 640 Listov (32 Ks) Mini Zvierat Poznámok Nastaviť Zábavné Samolepiace Memo Pad Farebné

€8.09 €13.25
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w240969

[Super Value for Money]:Ponúkame celkom 640 listov poznámok v 8 rôznych vzorov.Môžete použiť poznámok so také veľké množstvo poznámok, office memo správy na dlhú dobu.

[ZÁBAVNÉ VZHĽAD]: self-adhesive poznámky funkcia svetlé farby a jedinečný dizajn exteriéru.Ponúkame vám na poznámky v 8 roztomilý rôzne zvieracie vzory (čierna mačka, žaba, králik, panda, korytnačka, ošípaných, slon a kačica), ktoré sú veľmi zábavné a dosť.Môžete použiť rôzne poznámky ak chcete prevziať rôzne poznámky.Tieto poznámok sú nezabudnite pridať trochu zábavy do vášho života!

Ľahko držať a odstrániť: lepidlo zo zadnej strane umožňuje rýchle poznámky sticky papiera nalepiť na takmer akýkoľvek objekt.Okrem toho, tieto Stiky Poznámky sú tiež ľahko odstrániť.Súčasne, žiadne lepidlo rezíduí budú ponechané po odstránení sticky note papier z papiera, napr.

[Hladké písanie]: lepkavé poznámka podložka je vyrobená z vysoko kvalitného papiera materiálu.Je hladké a nie je ľahké zlomiť, takže môžete písať na kvapaliny a rýchlo.

[ŠIROKO VYUŽÍVA]:praktická poznámka pad je malé.S jeho pohodlné veľkosť, môžete si vziať tieto stiky poznámky vo vrecku alebo kabelke.Preto môžete ju použiť nielen v úrade ako úrad, memo, ale aj doma ako chladnička magnet.Môžete tiež prijať vonku na náhle a neočakávané prípady.

veľkosť:8 x 5 cm

Materiál:Papier

farba:Ako je znázornené

Obsah Balenia:

32 x Poznámok(8 rôznych vzorov,každý pre 4 ks)

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty