Notebook Notebook Plánovač Premium Notebook s Digitálnym kombinačným Zámkom Pribrala Papier, prostriedky na ochranu Očí Vestník pre Študentov

€4.88 €8.42
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w184098

Notebook Notebook Plánovač Premium Notebook s Digitálnym kombinačným Zámkom Pribrala Papier, prostriedky na ochranu Očí Vestník pre Študentov

Popis:

Premium kvalita: denník kniha je vyrobený s bieliacim-free, pribrala písací papier na zabezpečenie vysokej kvality písanie skúsenosti bez atramentu krvácať-cez.

vylepšená ochrana osobných údajov: kovové kombinačným zámkom ponúka stovky heslo kombinácie, zabezpečuje optimálne utajenia pre svoje tajomstvá a vnútorné myšlienky.

štýlový dizajn: uzamknutej vestník kniha je navrhnuté so štýlom v mysli, featuring páse s nástrojmi záložku a sídli v robustný a krásne pole, čo je vynikajúci darček pre priateľov, rodiny, milenci, dospelých, a dievčatá rovnako.

všestranné použitie: tento kód kreatívy kniha nie je len o písanie, môže byť použité doma, štúdia, školy, učebne, kancelárie, alebo koľaji.je ideálny pre jotting dole myšlienky, nápady alebo aj ako osobný denník.

ideálny darček možnosť: vďaka svojej prvotriednej kvalite a štýlovému dizajnu je táto uzamykateľné vestník knihy robí ideálny darček pre každú príležitosť.

Názov Položky: Plánovač Notebook

Materiál: Papier, Umelé Kože, Kovov

Počet Listov: 96 Listov/192 Stránok

Funkcie: so Zámkom, Ľahký, Široko Používané

Veľkosť Detail:

L: 14/5.51", W: 10 cm/3.94" (Cca.)

Poznámky:

Vzhľadom na svetelné a displeja nastavenie rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Balenie Obsahuje:

1 x Plánovač Notebook

1 x Darčeková krabička

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Kryt Materiál Kožené
Vnútorné Stránky 80 Listov
Druh Škola diáre
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty