200 Listov Stránke Značky Záložiek Záložky Priehľadné Sticky Klasifikáciu Súborov Kníh Nepremokavé Poznámky Pásy Študentov Vlajky

€0.48 €0.75
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w392269

200 Listov Stránke Značky Záložiek Záložky Priehľadné Sticky Klasifikáciu Súborov Kníh Nepremokavé Poznámky Pásy Študentov Vlajky

Popis:

【VODOTESNÝ MATERIÁL] vyzýva Tieto sticky karty sú vyrobené z eko-šetrné PET materiálu, vodotesný, bez zápachu, odolné, nie je ľahké zlomiť, bezpečné na používanie, svetlé farby je viac viditeľné.

【SAMOLEPIACE] vyzýva Prichádza s samolepiace, môžete prilepiť na knihy, tabuľa, počítač, stôl, chladnička a takmer všetky ostatné čisté a hladké povrchy, a odstraňuje čisto aj opakovane.

【TRANSPARENTNÝ DIZAJN] vyzýva Použiť transparentný dizajn, môžete ľahko identifikovať text pod poznámkový blok, hladké písanie, pomôžu, aby správy a ďalšie, veľmi pohodlné.

【ŠIROKÉ UPLATNENIE] vyzýva Na knihy, časopisy, denníky, dokumenty, katalógy, označovanie a syntaxe, atď.Vhodné pre kancelárie, školy a domáce použitie, študenti, učitelia, úradníci, asistent, atď.Malý a prenosný, ľahko sa prenáša.

Meno: PET Nálepky

Štýl: 6 voliteľné

Špecifikácie: 10 farieb/20 listov pre každú farbu (200 listov v celkovej)

Materiál: PET

Veľkosť: 4.5*1,2 cm

Funkcie: môžete prilepiť, nepatria slová, nepremokavé PET rada

Balenie: nezávislé funkcie opp taška

Poznámka:

1. Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

2. Nechajte 1-2 cm rozdiely vzhľadom na ručné meranie.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty