Akryl Suché Stieracie Dosky Montážne Upozornenie Na Stenu Transparentné Tabuľa Zoznam Úloh Memo Poznámka Doska So 6 Farbami Značky Týždenne

€3.93 €10.92
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w387460

Pobyt organizovaný a eco-friendly s našimi odolné a opotrebovaniu doske plánovanie.Rozlúčte sa s plytvanie papierom a ahoj nikdy zabudnúť dôležité úlohy.Tento multi-funkčný rada prichádza s samolepiace háčiky a biely lanko pre jednoduché upevnenie.Majte svoje každý deň organizovaný s ľahkosťou!

Funkcie:

Názov Produktu: Akryl Plánovač Memo Pad

Hmotnosť: 195 g

Veľkosť produktu: 30*20 cm/11.81*7.87 palcov

Materiál: Akryl

Balenie: KT stravovanie

Teplé tipy:

1. Vzhľadom na monitor, teplota farieb, fotoaparát, okolitého svetla a fotografie zručnosti, niektoré obrázky tovaru, môže mať mierne farebné odlišnosti, farbu druhu majú prednosť!

2. Vzhľadom na rôzne manuálne merania, nechajte mierne veľkosť rozdiel!

Zoznam:

Montáž akryl plánovač *1

Samolepiaci háčik *1

80cm biela ozdobná šnúrka na uniforme*1

Pero*6

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Usporiadať Týždeň: Tento akryl kalendár vám pomôže zlepšiť prácu efektívnosť a kvalitu života tým, že každý deň organizovaný.Môžete ľahko naplánovať úlohy, schôdzky a ciele na jasnú a odolné povrchy.Nebudete zabudnúť na všetky dôležité veci, tento šikovný a štýlový kalendár.

2.Udržateľné Riešenie: Tento akryl kalendára môžu byť vymazané kedykoľvek, úspora papiera a zníženie množstva odpadu.Je dodávaný s 6 tabuľa perá v rôznych farbách, takže je výhodné, ak chcete nahrať a upraviť svoje plány.

3.Odolné a Hladký: S vynikajúcim-stupeň akryl materiál, tento kalendár je zaručené, aby zostali trvalé a opotrebovaniu, dosahovať dlhodobé pohodlie.Na hladkom povrchu poskytuje ľahké písanie a vymazanie, takže je ideálny pre každodenné použitie.

4.Jednoduché Použitie: môžete nastaviť akryl kalendár podľa vašich osobných preferencií a priestorové požiadavky, ako to ide s samolepiace háčiky a biele lano, ktoré umožňujú jednoduchú inštaláciu a odstrániť bez poškodenia steny.

5.Praktické Použitie: Naše akryl kalendár je viac než len plánovač.Okrem týždenných plánov, použite ho napísať nálady, pocity, a návrhy.Je to multifunkčný nástroj, ktorý zvyšuje interakcie, komunikácia a zábava vo vašom živote.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty