1pc Ceruzka Box make-up Štetec, Usporiadanie, Uloženie Pero Kapacita Papiernictvo Vzhľad Obchod Taška Veľké Tašky make-up Mäkké Box Vysokej F3V3

€2.76 €5.03
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w1996

Kategória:

Popis Výrobku:

1. Názov produktu: make-up kefa kefa utriedenie a ukladanie perá, tašky

2. Veľkosť produktu: veľkosť tejto peračník je približne 20x6x6cm/7.87x2.36x2.36 palcov

3. Produkt štýl: ceruzka box

4. Produkt farba: čierna, hnedá, béžová, šedá, modrá

5. Materiál: koža

Vlastnosti produktu:

1. Jednoduché a bežné dizajn: Táto ceruzka prípad prijme jednoduché a bežné štýl dizajnu.To má jednoduchý a elegantný vzhľad a je vhodný pre mužov a ženy.Vyzerá to moderný a elegantný, či je umiestnený doma alebo odstaviť.

2. Multifunkčné skladovanie: Táto ceruzka prípad môže ľahko organizovať a ukladať rôzne malé predmety, ako napríklad make-up štetce a perá.To je výhodné pre vás nájsť make-up nástroje, ktoré budete potrebovať v akomkoľvek čase, takže make-up proces viac pohodlné a efektívne.

3. Odolný materiál: Vyrobené z vysoko kvalitnej tkaniny, toto peračník je trvalé.Tkanina je mäkké a pohodlné, a to je tiež vodotesná, ktoré môžu chrániť váš make-up štetce a perá od škody.

4. Kompaktný a prenosný: ceruzka prípad je stredná veľkosť, kompaktný a prenosný, vhodný pre uvedenie do kabelky, batohy a cestovné prípadoch.Či pre každodenné použitie alebo cestovať, je ľahko prenáša a drží vás elegantné a organizované v každom čase.

Upozornenie:

1.Ako všetci vieme, rôznych počítačoch zobraziť rôzne farby, a skutočné farby sa môžu mierne líšiť od nasledujúceho obrázka.

2.Vzhľadom na ručné meranie, veľkosť, môžu mať chyby niekoľko cm

Zásielky zahŕňa:

1pc ceruzka box

Ďakujeme za vašu podporu!Vitajte kúpiť od nás!Existuje tak veľa užitočných a lacné položky v našom obchode.Vitajte na návšteve.Dúfam, že sa vám pekný deň!

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty