Kozmetické Štetce Skladovanie Pohár Compartmentalized Organizátor Pre Obočie Kefy Krásy Príslušenstvo Kozmetické Držiak Na Toalety

€11.20
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w2149

Organizovať svoj stôl s našimi make-up štetec držiteľ!Priehľadný dizajn a pruhovaný vzor pridať elegantný nádych.Naše make-up štetce pohár rýchlo odvádza prebytočnú vodu, vedenie vaše štetce na čisté a suché.Ideálny pre krásu nadšencov!

Špecifikácie:

Názov produktu: Kozmetický štetec organizátor

Farba: svetlo luxusné zelená, čerstvé transparentné, retro zlato

Materiál: PET + horúce lisovanie

Váha: cca 160 g

Veľkosť: ako je znázornené na obr

Balenie Zoznam:

1 ks*make-up štetec containe

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Efektívne Skladovanie: Táto veľká kapacita make-up štetec držiak na stôl obchody, štetce a rôzne kozmetické výrobky, ako je rúž, eyeshadow, a obočia, ceruzky, aby sa vaše bielizníka organizované.Užite si uprataný stôl a bezproblémové krásy rutinné s týmto multi-funkčný držiak.

2.Jednoduché Zobrazenie: Udržať vaše štetce na mieste s týmto transparentné make-up štetec kontajner.Jeho pozri-cez dizajn umožňuje jednoduché prezeranie obsahu, zatiaľ čo jeho jednoduchosť a dokonalý estetický zápas akýkoľvek štýl domova.

3.Pohodlne Organizované: S týmto prekladané kefa organizátor, môžete rýchlo nájsť všetko, čo potrebujete a chcete ušetriť čas hľadaním.To má veľkú kapacitu a compartmentalized úložisko pre rôzne typy make-up štetce.

4.Pohodlné a Upratané: Naše make-up štetec držiak na stôl uľahčuje udržiavať vaše štetce na suchý a čistý.Suché rýchlo a s odnímateľným base a pohár sa ľahko čistí.Môžete sa tešiť na bezproblémové make-up aplikácie bez preplnená kefy na váš pracovný stôl.

5.Drenážne Otvory Dizajn: S našou make-up štetec držiteľ, môžete organizovať a predĺžiť životnosť vašich kozmetických štetcov.Drenážne otvory rýchlo odstrániť prebytočnú vodu.Robustná základná zabraňuje posuvné alebo zrútenie, vedenie vaše štetce a bezpečný.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Materiál Plastové
Použitie taška
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty