Kozmetické Organizátor Domácnosti Ploche Plastové Tabuľky Kontajner Úložný Box Make-Up Úložný Box Šperky Prípade Skladovania

€4.19 €6.34
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w2468

Kozmetické Organizátor Domácnosti Ploche Plastové Tabuľky Kontajner Úložný Box Make-Up Úložný Box Šperky Prípade Skladovania

Popis:

Názov Produktu:Ploche Organizátor

Materiál:

Hmotnosť:S: 190 g, L: 300 g

Veľkosť:S: 3.5*5.8*4.7 palec, L: 7*5.8*4.7 palec

Špecifikácie:

1、Používať Samostatne alebo Čalúnené: Naše make-up Organizátor Zásobník je veľké a ľahko miesto, čo vám dáva flexibilitu, používať ju ako samostatný skladovanie jednotky alebo zásobníka vaničky pre extra objem.

2、Každodenné Essentials Displej: Tento zásobník je ideálny pre organizovanie vašej tváre kroviny, krémy, čistiace uteráky, dezodoranty a vlasy starostlivosť, zabezpečiť vaše každodenné najdôležitejšie sú vždy na dosah.

3、Priesvitné a Moderný Dizajn: S elegantným a moderným priesvitné otvorené oddelenia, toto organizátor zásobník sa ľahko zmestí do každého domova a zároveň zachovať vaše položky, ľahko viditeľné a prístupné.

4、Classy & Organizované Vzhľad: nielenže naše make-up zásobník elegantný vzhľad a elegantný, ale to vám tiež pomôže udržať organizovaný a uprataný prostredie na vašej kúpeľni dosky a zároveň zabezpečiť montáž a eleganciu.

5、Širokú Škálu Použitia: Tento univerzálny zásobník je ideálny pre kúpeľňa dosky, vanity kozmetické organizácie, zásuvky organizátori, šperky pultu skladovanie, a dokonca aj kuchynské potreby, stravovanie na všetky vaše storage potreby.

Package Zahrnuté:

1*Kozmetické Organizátor

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Použitie Korenie
Môžete si to

Príbuzné produkty