Dual Tip Umenie Značky 12pcs Umenie Dual Tip Značku Perá, Súpravy Pohodlné držanie Najrôznejších Scrapbooking Nástroj Pre Plagát Narodeniny Kreslenie

€2.46 €6.84
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w260661

Kategória:

Tieto hladké písanie farby dual tip značky zlepší váš čmáral a podčiarknutie s sýte odtiene.Farba sa zmení a relaxovať vaše oči, ako si vytvoriť úžasné umelecké diela.

Špecifikácia:

Farby: 12 rôzne farby

Veľkosť produktu: o 12.7x14.8 cm/5x5.83 cm

Váha: cca 130 g

Funkcia: Markers/Zvýrazňovače/School art/Dary

Balenie Zoznam:

12pcs Dual Tip Sfarbenie Pier

Poznámka:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

Vzhľadom na rôzne manuálne merania, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

To je 12 kusov/veľa, vrátane 12 rôznych zvýrazňovačov.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Hladký Výkon: dual-tip umenie značky majú plochý tvar, ktorý nie je bubnové, keď sa používa a hladké a mäkké tip, že kĺže na papieri.Užite si plynulé písanie a kreslenie s týmito značkami.

2.Farby Zábava: Premeniť vaše umelecké diela s týmito úžasnými dual-tip umenie značky.S 24 žiarivé farby, ktoré sa menia na pohybom zápästia, tieto značky sú ideálne pre zvýraznenie, čmáral, a kreslenie.

3.Skvelé Pohodlie: Uvoľniť svoj umelecký potenciál s našimi Dual Tip Umenie Značky.Obrovské množstvo farieb vám umožní dosiahnuť dokonalú rovnováhu v kresbe alebo poznámky.Dopriať v ohromujúci mäkké farby, ktoré ponúkajú relaxačný účinok, a nebude rozptyľovať z vašich úloh.

4.Pohodlné a Štýlové: Skúsenosti, flexibilitu týchto dual-tip umenie značky, ideálny pre zvýšenie svoje umelecké nadanie.Ich malá a kompaktná veľkosť, z nich robí ideálne na písanie rôznych typov písma a ich vykonávania vonku.Ideálne pre čmáral a vytvárať krásne umelecké dielo, ktoré vyniká.

5.Široké Spektrum Použitia: S našimi Dual Tip Umenie Značky, označenia a zvýraznenie dôležitých informácií nebolo nikdy jednoduchšie.Tieto univerzálne markerov môžu byť široko používaný pre rôzne účely, ako je označovanie, navrhovať, text plánovanie, kalendáre, detské čmáranice, a ďalšie.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Číslo Modelu farebné Perá
Môžete si to

Príbuzné produkty