Výročie Sviečka Román Kreatívne Svadobné Sviečky, Ručne Vyrábané Sviečky Svadobné Zdvorilosti Pre Hostí Romantický Aromaterapia Suvenír Pre

€10.87
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w2895

Kategória:

Popis:

Oslavu špeciálne deň s našimi Svadobný Deň Sviečku.Vyrobený z vysoko-kvalitného parafínu a sójový vosk, má biele svadobné šaty vzhľad a krásny anglický hruška a frézie vône.Priniesť teplé tóny do vášho domova alebo ho použiť ako zlepšiť atmosféru vašej strany.Perfektný darček nastaviť náladu pre všetky romantické príležitosti.

Špecifikácia:

Veľkosť produktu: (cca.)

Jednoduchý model: 6.4*10.4 cm/2.52*4.09 palcov

Sladký štýl: 6.7*10.6 cm/2.64*4.17 palcov

Veľkosť balenia: (cca.)6.8*6.2*11 cm/2.68*2.44*4.33 palcov

Materiál: 80% rafinovaného parafín + 20% sójový vosk

Balenie Zoznam:

Svadobné Šaty Sviečka x 1

Poznámky:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelné efekty, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb, ktoré sa ukázalo na fotkách.

2. Prosím ťa, odpusť mierne meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Pohodlné Skúsenosti: Vychutnajte si dlhotrvajúci vôňa našej svadobné sviečky, vyrobená z vysoko-kvalitnej parafín a sójový vosk.Naše sviečky sú šetrné k životnému prostrediu a bezpečné, vytvára príjemnú a romantickú atmosféru pre vaše špeciálne deň.

2.Román Svadobné Šaty Dizajn: Tento elegantný a krásne svadobné sviečky oživia spálňu s jeho biele svadobné šaty vzhľad, ktorý slúži ako skvelé dekorácie.

3.Očarujúca Vôňa: Pozdvihnúť váš svadobný atmosféru s našimi anglický hruška a frézie vonné sviečky, pýcha ovocné a kvetinové tóny, ktoré vyžarujú očarujúce a nádherné vône.Nechajte očarujúca vôňa sa mu zaujať svoje zmysly, takže dôležité momenty nezabudnuteľný a čarovný.

4.Romantickú Atmosféru: Tieto svadobné sviečky vytvoriť krásny vizuálny efekt, ktorý prinesie teplé tóny do vášho domova, a aby vaše hostí cítiť útulne a elegantné atmosféru, vaše špeciálne deň.

5.Široký Príležitosti: Naše sviečky sú ideálnou voľbou pre všetky romantické príležitosti.Zvýšiť vaše svadobné sprchy, aby svadby, výročia, narodeniny a iné udalosti pôsobivejšie a nezabudnuteľný s našimi teplé a útulné svietiť.Ideálny pre dovolenku oslavy a iné slávnostné príležitosti!

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty