Memo Pad 3D Art Papier Rezbárske Umenie 3D Poznámok Pohodlie Post Poznámky Tvorivé 3D Sticky Note Book Roztomilý Sticky Note Pad Pre

€19.43 €53.95
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w309437

Táto 3D Memo Pad ponúka vysokú presnosť rytie a môžu byť použité ako rýchle poznámky a záložky.Použite ho na relax a de-stres a zároveň predstaví aj svoj jedinečný štýl.Ideálny na Valentína darčeky!

Názov: 3D Poznámok

Produkt materiál: špeciálny papier

Výška: 150 úrovne

Veľkosť produktu: o 9x9x5.2cm

Váha: cca 220g

Zoznam:

3D Memo Pad x1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Dlhotrvajúci: Naše 3D Memo Pad sa môže pochváliť ľahko trhať a break-odolný špeciálny papier materiálu.S vysokou presnosťou rytie, skrutky fixáciu, a vynikajúce spracovanie, poskytuje jasnú štruktúru.

2.Záznam Váš Zážitok z Čítania: Použiť ju ako poznámok a záložiek, ak chcete nahrať váš zážitok z čítania, označiť miesto na čítanie, alebo napísať čokoľvek chcete.3D dizajn uľahčuje lúpať a nalepiť na akýkoľvek povrch.

3.Relaxovať a de-stres: Objavte novú úroveň tvorivosti s naším inovatívnym memo pad.Užite si terapeutických sfarbenie skúsenosti každého unikátny 3D dizajn, ideálny pre relaxáciu a de-stressing.

4.Široké Uplatnenie: Premeniť akýkoľvek stôl alebo pracovná plocha s našimi 3D Memo Pad.Ideálne pre osvetu svoju kreativitu a pridanie pop farba na každú izbu, či už v obývacej izbe, štúdia, školy či kancelárie.

5.Pekný darček: Táto 3D memo pad je ideálny darček pre rodičov, milenci, deti, priatelia, na Valentína, výročie, narodeniny alebo iné príležitosti.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty