3D poznámkový blok Vianočný Stromček Led Memo Pad papiera Bloku Poznámky Blok Strán 3D poznámky Poznámky Lepkavý Papier Deti 3D Vianočné Darčeky U1B0

€29.27 €53.22
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w418192

Popis Výrobku:

1. Názov produktu: Vianočný strom 3D troch-dimenzionální poznámka knihu papier rezbárstvo

2. Veľkosť produktu: Jedna veľkosť

3. Produkt štýl: Vianočný strom 3D Memo Book

4. Farby produktu: Vianočný stromček

5. Materiál: papier

Vlastnosti produktu:

1. 3D dizajn: Tento notebook prijíma nádherné papier rezbárstvo technológie vytvoriť vynikajúci Vianočný stromček architektonický model, s realistické detaily a silný zmysel pre trojrozmerný dizajn, takže používatelia pocit, ako keby sa v reálnom svete.

2. Tearable poznámky: Každá strana notebooku je vyrobené z tearable poznámka papier, takže je vhodný pre študentov a administratívni pracovníci na záznam dôležitých veciach a poznámky kedykoľvek.

3. Vstavané LED svetlo: interiér treehouse budovy model prijíma LED svetlo, dizajn, ktoré môžu osvetliť celú treehouse a vytvoriť príjemnú atmosféru, vhodný pre použitie v noci.Ak je svetlo zapnuté, jeho batéria môže udržať jas asi 5 hodín.Takže, ak nepotrebujete na svetlo po dlhú dobu, nezabudnite vypnúť napájanie včas.

4. Kreatívny Darček: Tento notebook je nielen praktické, ale má aj umelecké a tvorivé hodnoty.Je to vynikajúci darček na výber, vhodné pre dávanie priateľmi, rodinou alebo kolegami.

5. Vysoko kvalitné materiály: notebooku je vyrobené z vysokokvalitného papiera materiálu, ktorý je odolný, šetrné k životnému prostrediu, a nie ľahko poškodiť.Zároveň sa Vianočný stromček budovanie modelu je tiež vyrobené s použitím exkluzívnej vyhotovením, s vynikajúcimi textúry.

Upozornenie:

1.Ako všetci vieme, rôznych počítačoch zobraziť rôzne farby, a skutočné farby sa môžu mierne líšiť od nasledujúceho obrázka.

2.Vzhľadom na ručné meranie, veľkosť, môžu mať chyby niekoľko cm

Zásielky zahŕňa:

1 ks 3D Memo Book

Ďakujeme za vašu podporu!Vitajte kúpiť od nás!Garantujeme kvalitu našich výrobkov.Ak potrebujete viac tejto položky ,môžete nás kontaktovať.poskytneme vám naše najlepšie ceny.Nechajte vašu správu!

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Funkcia Dekorácie
Štýl Memo Podložky
Môžete si to

Príbuzné produkty