Steny Sprchové Hlavice Držiteľ Showerhead Sprej Stenu Mount Uhol Nastaviteľný Sprcha Stojan Pre Ručné Sprchy Hlavu Sprcha Držiak Pre

€4.00 €8.00
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w3060

Kategória:

Táto stena sprcha hlavy, držiak sa ľahko inštaluje a nemá poškodenia steny.Môžete nastaviť výšku a uhol sprcha konzolu, aby vyhovovali vašim preferenciám.Elegantný dizajn bude zodpovedať vašim kúpeľňa štýl a zlepšiť svoje sprcha skúsenosti.Je vhodný pre rôzne typy sprchových hlavíc a hadice na splnenie rôznych potrieb.

Špecifikácia:

Názov: Wall Mount Držiak Sprcha

Farba: Priesvitný sivé, zelené priesvitné, priesvitné modrá, priesvitné orange

Materiál: ABS

Hmotnosť: približne 85 g

Veľkosť: cca 8.5*8.5*5 cm/3.3*3.3*2.0 v

Balenie Zoznam:

Wall Mount Sprcha Držiak*1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Otvor-free Design: S našou wall mount sprcha konzolu, môžete ľahko nainštalovať a rozoberať to bez akýchkoľvek nástrojov.Používa non-označenie vložiť metódy, ktoré nie sú poškodiť steny alebo zanechať žiadne stopy.Nie je potrebné punč diery alebo klince vo vašej kúpeľni je dlažba.

2.Vysoká nosnosť: Tento wall mount sprcha konzola je vyrobená z odolných materiálov a znesie veľa na váhe.Má tiež viac trenie a stability, ktorý drží sprchovacím kútom od pádu alebo lámanie.

3.Univerzálny Uhol: Tento wall mount sprcha držiak umožňuje nastaviť výšku a uhol sprcha hlavy podľa vašich predstáv.To je ideálne pre ľudí, ktorí z rôznych výšok a preferencie, a umožňuje vám vychutnať si voľný, príjemná sprcha každý čas.

4.Práca Aj pre Vás: Hladké a lesklé opísať tento sprchovací na stenu.To môže pridať pocit ľahkosti, aby vaša kúpeľňa a je tak jednoduché a elegantné.Ďalšie farebné možnosti sú k dispozícii, aby vyhovovali dizajn vašej kúpeľne.

5.Široké použitie: Pomocou tejto wall mount sprcha držiak môžete jednoducho nainštalovať ho v kúpeľni alebo umývadlo a vychutnajte si pohodlné sprchovacím kútom alebo vlasy umyť.To prináša komfort a pohodlie do vášho života.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Číslo Modelu Steny Sprchové Hlavice Držiteľ
Materiál Z Nehrdzavejúcej Ocele
Povrchová Úprava ŽIADNE
Typ Inštalácie Gél
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty