6pcs Potravín Opakovane použiteľné Kontajnery na Uskladnenie Potravín Držiteľov Korenie Kontajnerov Snack Držitelia s Vrchnákmi 160 ml

€7.03 €12.78
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w3607

Popis

Súbor potravín kontajnerov je ideálny pre ukladanie malých porcií jedla.Sú jednoduché na údržbu a opakovane použiteľné, ideálne pre vedenie zvyšky alebo občerstvenie čerstvé.Potraviny-stupeň materiálu zaručuje spoľahlivosť.Výborné tesniace vlastnosti poskytujú zvýšenú sviežosť.Tieto kontajnery budú pomôžu lepšie organizovať kuchyňa.

Funkcie

-Farba:Ako Je Znázornené

-Materiál:

-Veľkosť:8.00X5.00X5.00cm/3.14X1.97X1.97in

- Utesnenie: Tieto potraviny kontajnerov prísť s utesnenie, ktoré udržiava jedlo čerstvé dlhšie a zabraňuje úniku a úniky počas prepravy.

- Rôzne farby: opakovane potravín boxy majú svetlé farby, ktorá vám umožní farebný kód jedlom alebo jednoducho pridanie pop farbu do vašej kuchyne.

- Ľahko sa prenáša: občerstvenie hrnce sú navrhnuté tak, aby boli ľahko prenosný, ľahký a kompaktný dizajn, ktorý z nich robí ideálne pre cestovanie použitie.

- Jasné orgán: potraviny, kontajnery majú jasnú telo, ktoré vám umožňuje ľahko vidieť, čo je vnútri.To umožňuje ľahko sledovať zvyšok sumy.

- Široké použitie: malé kontajnery majú širokú škálu použitia, od ukladanie zvyškov a jedlo, na prípravu na balenie obedy a občerstvenie.

6 x potravín kontajnerov

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
feature1 jedlo kontajnerov
Pôvod Kontinentálna Čína
feature2 malé potraviny kontajnery s vekom
Feature9 malé občerstvenie kontajnerov
Feature6 omáčka kontajnerov
feature11 potraviny v chladničke box
feature5 obed box kontajnerov
feature3 prenosné skladovanie potravín
Feature10 kontajnery s vekom
Feature8 chladnička organizátori
feature4 denný hrnce
Feature7 korenie kontajnery s vekom
Použitie taška
Môžete si to

Príbuzné produkty