6pcs Olej Študentov Akryl Drevenou Rukoväťou, Krieda Prírodné Štetiny Akvarel Vzorkovníka Projektu Multi Veľkosť DIY Remesiel Maľovanie Štetcom

€4.59 €5.88
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w41734

Kategória:

Popis :

【Drevená Rukoväť] vyzýva stencil kefy funkciu drevené rukoväte, ktoré poskytujú pohodlné uchopenie a vynikajúce ovládanie počas maľovania.Hladký a ľahký charakter drevené rukoväte umožňuje jednoduchú manévrovateľnosť.

【Štetiny Kefy] vyzýva Tieto kefy sú vyrobené s prírodnými štetinami, ktoré sú bežne používané na farbenie projektov.Prírodné štetiny majú vynikajúce farby absorpčné vlastnosti, čo vám umožní ľahko vyzdvihnúť a distribuovať farby na požadovaný povrch.

【Multi Výber Veľkosti] vyzýva súbor dodávaný s 6 štetce rôznych veľkostí, ponúka všestrannosť pre celý rad projektov.S viacerými veľkosťami štetca umožňuje vytvárať rôzne linky hrúbkach a dosiahnutie rôznych textúr a efektov v kresbe.

【Vhodný Pre Rôzne Médiá] vyzýva Tieto šablóny kefky sú navrhnuté tak, aby boli univerzálne a môže byť použitý s rôznymi typmi náterov ako olej, akryl, akvarel, a dokonca aj krieda.

【DIY Plavidlá Používať] vyzýva na Rozdiel od maľby projekty, tieto kefy sú vhodné aj pre rôzne DIY plavidlá aplikácie.Môžete ich použiť na stenciling návrhy na nábytok, steny, alebo textílií, pridá umelecké dotýka domova alebo prispôsobovaní DIY projekty.

Špecifikácia:

Materiál: drevo

Farba: prírodná+strieborná

Funkcia:ľahko sa čistí, pohodlné uchopenie

Veľkosť(cca.):(L x W x H)12 x10 x2cm(balík)

Package Zahrnuté:

6 Ks x malby

Poznámka:

1. Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

2. Nechajte 1-2 cm rozdiely vzhľadom na ručné meranie.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Číslo Modelu ŽIADNE
Veľkosť Multisize
Názov Značky Hinmay
Vek >6 ROKOV
Rukoväť Materiál Drevo
Vlasy Materiál štetina
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty