Akvarel Kefa Perá Akvarelových farieb Perá Kefa Nastaviť 6pcs Vody Farby Štetcom Nastaviť Ľahko Sa Čistí Maľovanie Značky Pre DIY Maľovanie

€4.50 €9.00
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w184445

Kategória:

Vytvoriť úžasné akvarel diela s týmto štetcom perá.Sú jednoduché na používanie a ovládanie, stačí vyplniť vodou a squeeze jemne.Voda suma by mala byť menej ako 2/3 pero.Nylonové štetiny sú mäkké a trvanlivé, a môžete vytvoriť jemné alebo voľnou ťahy.Tieto perá sú široko používané pre lakovanie, farbenie, nápisy, a ďalšie.Sú tiež ideálny darček pre vašich blízkych, ktorí majú radi umenie.

Špecifikácia:

Názov produktu: Akvarel Kefa Perá

Materiál: ABS+nylonovou kefou

Farba: Transparentná

Veľkosť: cca 19 cm/7.5 v

Balenie Zoznam:

Akvarel Kefa Perá * 1

Poznámka:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

V dôsledku rozdielov v ručné meranie, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.6 Veľkosti Akvarelové Štetce: Tieto kefy sú multifunkčné a môžete stretnúť rôzne maľby požiadavky.Sú vyrobené z vysokokvalitného ABS pero orgánov a nylonové štetiny, ktoré udržať kefy neporušený a nepoškodený.Oni tiež zabrániť triešti a farbenie vaše umelecké diela.

2.Dosiahnuť Ohromujúce Účinky: S týmito akvarel kefa perá, môžete vyplniť farbou s plochou vody štetcom a potom použite poukázal vody kefa na ťahanie tenké čiary a zmes farby na krásne tieňa.Môžete tiež čerpať hrubé linky pre rôzne štýly s týmito všestranný perá.

3.Jednoduché Atramentu Alebo Kontrole Vody: S týmito akvarelové štetce, môžete jednoducho stlačte držiak na pero na nastavenie prietoku atramentu alebo vody.Náplň ich, len uvoľnite držiak na pero a pridať vodu alebo atramentu.Voda suma by mala byť menej ako 2/3 pero.Tieto kefy sú ľahko čistiteľné a použiť pre akýkoľvek akvarel projektu.

4.Všestranné Použitie: môžete použiť tieto kefy s všetky vo vode rozpustné média, ako pastelky, perá, alebo atrament, dosiahnuť úžasné výsledky.Pracujú aj s akvarel pigment držiaky, pevné alebo práškové pigmenty, a môže zmes a hladké farby krásne.

5.Nádherný Darček: Tieto akvarelové štetce sú skvelý darček pre vašich rodinných príslušníkov, priateľov a blízkych, na Halloween, Vianoce, narodeniny alebo iné zvláštne príležitosti.Tie ocenia vody pero funkcia, ktorá im umožňuje farby kdekoľvek bez starostí.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty