Obálky Úsporu Peňazí Výzvou A6 Peniaze Organizátor Na Peňažné Úspory Binder Tvorivé Peniaze Rozpočtu Organizátor, Samolepky

€12.18 €18.74
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w455178

Dostať svoje rodiny zapojené do ukladanie so spoľahlivým obálky úsporu peňazí výzvou.Prichádza s kategórii samolepky a náklady rozpočet list.Ideálna veľkosť pre batohy, kufre alebo stoly.Skvelý darček na narodeniny alebo akejkoľvek príležitosti.

Špecifikácia:

Názov produktu: Výzva Úsporu Peňazí Binder

Materiál: papier, PU

Farba: ružová, fialová

Veľkosť produktu: o 13.5x19x4cm/5.31x7.48x1.57 cm

Veľkosť balenia: o 14x19x4cm/5.51x7.48x1.57 cm

Váha: cca 325g

Balenie Zoznam:

1pc * Výzva Úsporu Peňazí Binder

8pcs * zips vreciek

12pcs * farba rozpočtu listov

2 ks * anglické slovo nálepky

2 ks * 4-farebné 8-grid nálepky

Poznámka:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

Vzhľadom na rôzne manuálne merania, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Finančné Organizácie: Táto obálka výzvou binder vám pomôže udržať vaše peniaze plnka organizované, nastaviť a dosiahnutie finančných cieľov, a sledovanie hotovosti v a z v detaile.Dodáva sa s kategórii samolepky a náklady rozpočet list, takže môžete ľahko zvládnuť účty, stráviť múdro, a začať šetriť.

2.Vonku Sledovania: Táto obálka výzvou binder, je ľahký a ľahko prenosný, takže môžete sledovať váš rozpočet kedykoľvek a kdekoľvek.To sa ľahko zmestí do batohu, kufor alebo na stole, takže je vhodný aj pre vášho cestovania alebo bežné denné používanie.

3.Spoľahlivý Investície: Vytvorený z spoľahlivé a s dlhou životnosťou, PU kože, táto obálka výzvou binder sľubuje, pevnosť a trvanlivosť.Nikdy sa nemusíte obávať o deformácie alebo vyblednutiu s týmto robustné príslušenstvo.

4.Jedinečný Darček: obálky výzvou binder, je inovatívny a ľahko použiteľný nástroj, ktorý vám pomôže ušetriť peniaze na ďalší rok.Ideálny darček na každú príležitosť, či už je to Deň matiek, Vianoce, narodeniny, Valentín, Halloween, alebo Rok.

5.Smart Finančný Plánovač: Naše obálky výzvou spojiva je unikátny nástroj, ktorý zmení rozpočtovania do zábavnej hre.Starať o vaše financie a zapojiť celú rodinu v procese šetrenia.Je to praktický a šikovný finančný plánovač, ktorý učí deti dôležité životné zručnosti pri dosahovaní vašich cieľov.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty