Motocyklový Sedák Nárazov Priedušná 3D Honeycomb Bicykli Gélové Sedadlo Pad Univerzálny Anti-Slip Gél Kryt Sedadla Príslušenstvo

€22.45 €44.90
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w472177

Kategória:

Odrážky:

1.V pohode a rozptýliť teplo: 3D honeycomb dizajn tejto motocyklový sedák umožňuje prúdenie vzduchu rýchlejší, udržať si od tepla a poskytovanie priedušná zážitky z jazdy.To má tiež tlmiacim účinkom, ktorý znižuje tlak na kĺby a chrbticu

2.Anti-slip: spodnej časti motocyklový sedák je vybavený anti-slip častíc, ktorý zvyšuje trenie, so sídlom 50% a zabrániť posuvné počas jazdy.

3.Bezpečné fit: motocykel sedáku, môžu byť stanovené ďalšie pevne na motorke s dvoma nastaviteľné popruhy, ktoré zabráni posuvné alebo na zmeny počas vašej jazdy.

4.Jednoduchá Inštalácia: inštalácia môžete inštalovať tento motocykel kryt sedadla bez akýchkoľvek nástrojov.Stačí dať na pôvodné sídlo a spravit s ramienkami.Je to tak jednoduché a pohodlné.

5.Štýlové a módne: Tento motocykel sedáku vyhovuje väčšine motocykel modely a je vhodný pre všetky ročné obdobia.Je to tiež pridáva nádych módy pre váš motocykel so svojim elegantným dizajnom.

Popis:

Jazda štýl a komfort, s našou Motocykel Sídlo Pad.Rozlúčiť sa teplo s jeho cool-to-the-touch materiálu.So zvýšeným trením o 50% a dvoch nastaviteľné ramienka, budete nikdy sklzu alebo list znova.A na rozdiel od iných sedadla podložky, je to jednoduchá inštalácia bez použitia náradia.Aby vaša jazda štýlové a zábavnejšie než kedykoľvek predtým!

Špecifikácia:

Názov: motocyklový sedák

Materiál: TPE

Hmotnosť: 850g

Veľkosť: o 38*36.5*3.5 cm/15*14.4*1.4 v

Zoznam Balíkov:

1 x motocykel sídlo pad

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Názov Modelu Motocyklový Sedák
Druh Materiálu tpe
Pôvod Kontinentálna Čína
Špeciálne Funkcie V pohode a rozptýliť teplo
Položka Dĺžka 38cm
Položka Šírka 36.5cm
Položka Výška 3.5cm
Položka Hmotnosť 870g
Môžete si to

Príbuzné produkty