Motocykel Špz Držiak Na Motocykel Doska Držiak Krytu Tag Rám Chránič Hliníkovej Zliatiny Nahradenie Špz

€4.69 €11.72
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w491311

Kategória:

Upgrade vášho motocykla s našimi špeciálne upravený špz rámy!Postavené vydržať rôzne cestné podmienky, tieto rámy sú dokonale zladené na bicykli je veľkosť a model.Inštalácia je hračka a môže byť dokončená v priebehu niekoľkých minút, bez potreby pre ďalšie nákupy alebo úpravy.

Špecifikácia:

Názov: Motocyklový Držiak Špz

Materiál: hliníková zliatina

Farba: black/carbon fiber vzor

Veľkosť produktu: (cca.)23.7*17.3 cm/9.33*6.81 palcov (platné pre motocykel špz 22*14 cm/8.66*5.51 palcov)

Platné pre: motocykle

Balenie Zoznam:

1* Motocykel Špz Rám

Upozornenie:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

Vzhľadom na rôzne manuálne merania, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Oprášiť Svoju Jazdu: Aby váš motocykel vzhľad chladič s týmto hladké a lesklé špz rám.Má špeciálne upravený vzhľad, ktorý vytvára lesklý efekt a má bez otrepov.

2.Robustná a Odolná: Vyrobené pomocou vysoko kvalitnej hliníkovej zliatiny, náš motocykel špz rám je postavené na posledný.To je veľmi ťažké a nie ľahko deformovateľných alebo náchylné na poškodenie.S výnimočnými vytrvalosť, to môže vydržať rôzne podmienky na ceste.

3.Vynikajúce Prevedenie: Tento motocykel špz rám je dobre remeselne s jemnými detailmi, takže je hrdza-dôkaz a erózie-odolné.To dokonale zhoduje váš motocykel model a veľkosť, dáva elegantný a štýlový vzhľad.

4.Bezproblémové Upevnenie: rozlúčiť sa zložité inštalácie.Tento motocykel špz rám sa dá ľahko a rýchlo namontovať alebo demontovať v priebehu niekoľkých minút, bez profesionálnych nástrojov alebo komplikované kroky potrebné.

5.Široký Aplikácie: Nainštalovať tento motocykel špz rám v priebehu niekoľkých minút.S zahrnuté montážne otvory, nie je potrebné pre ďalšie nákupy alebo úpravy.To sa hodí do väčšiny štandardných špz pre široké použitie.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Položka Dĺžka 0.00inch
Položka Šírka 0.00inch
Položka Výška 0.00inch
Položka Hmotnosť 1.00kg
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty