1Set Telo Groomer Holiaci strojček Zastrihávač Brady Black Pre Mužov Nepremokavé Wet/Dry Nožnice Mužskej Tváre, Brady

€21.88 €36.46
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w5087

Kategória:

1.Elegantný Dizajn,Elegantné línie tela nielen, aby užívateľovi viac pohodlné držanie tela materiál má tiež sweatproof účinok.

2.High-kvalitné Nože,mäkké keramické čepele s pokročilou technológiou a kombinácie nehrdzavejúcej ocele umožňujú zažiť najlepší komfort a pohodlie modifikácie tela.Spoľahlivé nepremokavé dizajn, žiadny strach z vody splash!

3.Multi-funkčné,Toto telo zastrihávač môžu byť použité na výbava všetkých častiach tela, vrátane podpazušie, ramená, hruď, nohy, ruky, a triesla.Tipy: Prosím, postupujte podľa pokynov na používanie.Pri použití pre súkromné časti, použite, prosím, náš sprievodca hrebene spolu, alebo to bude ľahké ublížiť voľné násobne pokožky bez hrebeňa sprievodca.Vytiahnite vaše kožu napäté a znížiť pomaly a stály, keď ho používate pre citlivé oblasti.

4.Nepremokavé v IPX-6 úroveň.Mohlo by to fungovať normálne, zatiaľ čo máčanie vo vode na krátky čas.Rezačka hlavy môže byť vymontovaný v jednom kroku, ktorý je spôsob čistenia oveľa jednoduchšie.

5.Ultra-Tichý systém s pracovným objemom 42dB presahuje väčšina detských strojčekov na trhu, poskytuje dieťa príjemné účes skúsenosti bez ovplyvnenia ich spánku.

Názov: Hair clipper

Farba:čierna

Materiál:ABS

Obsah Balenia:

1 x Hair Clipper

1 x Kefa

1 x USB Kábel

2 x obmedzené špirála

1 x anglický manuál

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Komoditné Certifikácie Kvality ŽIADNE
Môžete si to

Príbuzné produkty