100 Obálky Výzvou Binder Pár Výzvou Listy Prípade, poznámkový blok PU Kožené Binder Notebook Peniaze Obálky Pre Kancelárie Domov

€11.97 €23.95
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w75223

Náš Rozpočet Plánovač je perfektný pre peňažné budgeters, ktorý chcete uložiť.To vám pomôže lepšie spravovať svoje peniaze a splniť svoje týždenných, mesačných a ročných potrieb.Náš plánovač zapadá do vašej kabelky, ruksaku, kufor alebo písací stôl a môže pojať všetky vaše účty, očkovanie karty, peniaze, šeky, karty, známky a iné drobné predmety.Pomocou nášho plánovač šetrí $5,050 cez tradičné metódy.Jednoducho povedané, je to nástroj pre tých, ktorí chcú prevziať kontrolu nad svojimi financiami.

Špecifikácie:

Názov: Poznámkový Blok

Hmotnosť: 380g

Veľkosť: 9 cm vysoká X 7 cm široký

Balenie zoznam:

1 x Rozpočtu Planne

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Cieľ-orientovaný Úspory: Za hotovosť budgeters, ktorí chceli uložiť, náš Rozpočet Plánovač vám pomôže ušetriť dosahovaní vašich cieľov.Je navrhnutý tak aby vám pomohol dosiahnuť vaše finančné ciele uložením na dovolenku, auto, nákupy, naliehavosti fondov, dlh splácať, narodeniny a iné náklady.

2.Náklady Organizácie: Náš Rozpočet Plánovač umožňuje zefektívniť vaše financie tým, že uprednostňuje náklady a vedenie záznamu vašich výdavkov.To vám pomôže kategorizovať náklady, sledovanie cash flow, a dosiahnutie finančnej stability v dlhodobom horizonte.

3.Vykonávať Svoj Rozpočet Kdekoľvek: Náš Rozpočet Plánovač opatrenia 6.81 x 3.84 palcov, takže je ľahké na nosenie v kabelke, batoh, kufor, alebo na stole.Jeho ľahký dizajn zjednodušuje prenosnosť tak, že môžete mať svoje financie v skontrolujte, bez ohľadu na to, kde sa nachádzate.

4.Veľké Množstvo: Náš Rozpočet Plánovač, s A5-veľkosť binder, opakovane trackerov a puzdro s 1-100 štítky, pomáha pri sledovaní cash flow a rozpočet efektívne.Uložiť až $5,050 cez tradičné metódy.

5.Ideálny darček: Udržať svoje financie v informujte sa u nášho Rozpočtu, Plánovač.Dvojitým zipsom obálky bezpečne drží účty, očkovanie karty, peniaze, šeky, karty, známky, a ďalšie.Rozlúčiť sa neporiadku a dobrý deň, pre peniaze-ukladanie organizácie.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Číslo Modelu Peňažné binder
Kryt Materiál Kožené
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty