3D poznámkový blok 3D Kalendár na Šírku Tvar 3D Stolový Kalendár 3D Memo Pad Papiera Poznámka 3D Sticky Note Pad 3D Art Kalendára Darček k Narodeninám

€12.98 €28.84
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w83167

Skúsenosti krásnej krajiny jedinečným spôsobom s našimi 3D Kalendár!Vyrobené z vysoko-kvalitných materiálov, náš kalendár vitríny zložitých 3D priestorové modelovanie krajiny.Ideálne pre zníženie stresu v kancelárii, to tiež robí skvelý darček pre priateľov, príbuzných, a milenci.

Špecifikácia:

Produkt materiál: Papier + Akryl

Veľkosť produktu: 8*8*3.8 cm/3.1*3.1*1.4 v

Zoznam Produktov:

1*3D Memo Pad

Poznámky:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, produkt farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

V dôsledku rozdielov v ručné meranie, prosím, dovoľte 1-3 cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Skvelé 3D Štýl: Preskúmať nový rozmer s našimi 3D Memo Pad.Každá poznámka funkcie creative 3D krajiny dizajn, ktorý to odhalil ako ste roztrhať ho.Užite si rozšírenú poznámka-pričom skúsenosti, ktoré je nad svetskými, takže vášho každodenného života viac vynikajúce a zaujímavejšie, než kedykoľvek predtým.

2.Hospodárskeho Charakteru: Vložte vaše pero a zaznamenať dôležité informácie bez námahy s vstavaný držiak na pero tejto 3D Memo Pad.Je to ideálny doplnok k vašej práci.Použite ho na stres-zníženie aktivity ako čmáral a papier skladacie.

3.Vynikajúci Materiál: Pomocou pokročilých papier technológia, tento 3D Memo Pad poskytuje dokonale hladké písanie skúsenosti s č atrament úniku.Vyrobené s vysoko-kvalitný, odolný materiál, to je tiež šetrné k životnému prostrediu.

4.Multifunkčné Stolové Dekorácie: Pozdvihnúť vašu prácu s našimi 3D Memo Pad.Či už ho používate zapisovať poznámky, náčrt myšlienky, alebo vytvárať sochy, jeho živé stránky ponúkajú viac možností.Jeho multifunkčný dizajn z nej robí ideálny stolové dekorácie a musí mať okrem akéhokoľvek podnikania dodávky zbierky.

5.Kreatívny Darček: Pozdvihnúť svoj dar-dávať hra s jedinečnou 3D Memo Pad, ideálny pre priateľov, príbuzných a blízkych, na zvláštne príležitosti ako sú výročia, Deň Vďakyvzdania, alebo Vianoce.Sledovať, ako sa vytvárať interaktívne skice, poznámky a papier skladacie s tohto svojrázneho pad, na rozdiel od iných.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty