11 Ks Mini Vrecko na poznámkový blok Držiteľ PU Kožené Business Notebook Zahrnuté 2 KS Kovové Pero 8 KS Naplniteľné Memo Book Čierna

€13.97 €19.96
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w206385

Premium Materiál: Vysoko Kvalitné Luxusné Kožené Memo Pad Poznámka Držiteľ, silné húževnatosť, odolné a trvácne.Odnímateľný poznámkový blok.Zápisníky môže byť odstránený a nahradený, môžete nahradiť nový A7 notebook po pôvodnom, je napísané, plné, takže je viac eco-priateľský a zdrojov energie.

Pohodlie: Kompaktné veľkosť:8.5 cm x 13,5 cm / 3.34 x 5.31 palec, hmotnosť: 129g.Trochu väčší ako A7 veľkosť(74mm x 105mm).Kompaktný a ľahký, aby ho kdekoľvek, perfektný pre vrecko, aktovka alebo taška, vhodná aj na pohodlné písanie v dlani ruky. 2 sloty pre karty môže držať vašej bankovej karty, meno, karty, atď.Pružné pero slučky držať pero, aby sa zabránilo z strate.

Slot dizajn: s memo pad, pactical flip dizajn. 50 listov 80 G biely dvakrát lepidlo kyslých papier, 7mm medzery rozhodol stránky, hladké písanie.Šikovný a štýlový, ideálny pre obchodné, konferencie, stretnutia, kancelárie a cestovné.

Mini vrecko na poznámkový blok držiak s 50 listov papper, 360-stupňové otáčanie bez stopy. 2 ks 0.7 mm bullet-typ kovové kondenzátor pero.Druhý koniec pera má dotykový displej funkcia, aby sa zabránilo potu z rúk z kontaminácie obrazovke, a budete tiež získať 8 vymeniteľné poznámky s 30 linajkované papier na podložku.Je potrebné mať pre vaše poznámky, obchodné stretnutia a tvorivosť na cestách.

Skvelý Darček: memo pad je šikovný a štýlový, ideálny pre obchodné, konferencie, stretnutia, školy, kancelárie a cestovné.Top viazaný formát pre kompaktné písanie.Rýchly prístup pad pre každodenné použitie.Skvelý darček pre seba, priateľov alebo kolegov.

Farba: Čierna

Materiál: pu+papier

Obsah Balenia:

1 x poznámkový blok držiteľ

2 x Kovové Pero

8 x Naplniteľné Memo Book

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty