Vďačnosť Vestník Inšpiratívne Notebook S Týždenným Výzvy A Denne Sa Zdôrazňuje Denne 5 Minút Sprievodca Pre Všímavosti

€14.38 €22.12
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w120239

Popis:

Vďačnosť Vestník je navrhnutý s Denným Vďačnosť Zoznam, môže to zvýšiť vašu pohodu a zlepšiť svoje duševné zdravie , jednoduché podporiť dobrú každodenné návyky inšpirovať vďačnosť.

Funkcie:

1. Navrhnuté s 6 mesiacov denne vestník stránky.

2. Ľahko zvýšiť optimizmus a pozitivity.

3. Vyrobené z recyklovaných a FSC certifikovaného papiera a posedenie v prírodných bielizeň.

Špecifikácie:

Materiál: papier

Váha: cca 365g

Veľkosť: cca 21*13.6*2cm/8.3*5.35*0.8 v

Balenie Zoznam:

1*Denná Vestník

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.[ Denné Vďačnosť Zoznam ] Navrhnuté s Denným Vďačnosť Zoznamu, Vďačnosť Vestník je jednoduché podporiť dobrú každodenné návyky inšpirovať vďačnosť, môže to zvýšiť vašu pohodu a zlepšiť svoje duševné zdravie .

2.[ Inovatívne Denne Vestník ] riešené 6 mesiacov denne vestník stránky, Denne Vestník je vrátane týždenný výzvy, vďačnosť, denne zdôrazňuje, inšpirujúce citáty, denne afirmácie, a sebareflexiu, má veľký počet dobre navrhnuté vyzve.

3.[ Aby Vďačnosť Zvyk ] Ľahko zvýšiť optimizmus a pozitivity, Vďačnosť Vestník pre Ženy je vhodná pre denné použitie, to je dobrá pre myseľ a telo, len vestníku na päť minút každé ráno a večer.

4.[ Skvelé Kvalitných Materiálov ] Navrhnuté s cieľom znížiť množstvo znečisťujúcich látok v našom prostredí, Vestníku s Výzvou, sú vyrobené z recyklovaných a FSC certifikovaného papiera a posedenie v prírodných bielizeň, tiež eliminovať polyester, šitie bežne používané v zápisníky.

5.[ Dobré pre Darček ] sú nádherné prázdninový darček pre rodinu, milenci, blízkych, kolegov, Vďačnosť Diáre sú skvelé pre darček, vhodný na deň Vďakyvzdania, Vianoce a Nový Rok.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty