20*2 ks Kolo Transparentná Lepiaca poznámkové Zápisníky Nepremokavé PET Memo Pad Nálepky Vestník Školy kancelárske potreby Kancelárske Poznámka

€0.47 €0.71
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w84366

Tieto poznámok sú transparentné dizajn, môžete vidieť cez poznámok alebo text pod ňou, že je možné zapisovať, môžete robiť poznámky alebo označiť na nich, aby sa zabránilo, aby trvalé stopy na knihy a poškodiť vaše knihy.

ou, získajú 20*2 ks malých jasné, poznámok, 8 farieb,40pcs pre každú farbu, okrúhly tvar, priemer veľkosť je 1.77 palec, dostatok množstvo a farby splniť vaše denné potreby.

Naše kola transparentné poznámok sú vyrobené z vysoko kvalitného nepremokavé PET materiálu, odolné a trvanlivé, s vysokou priľnavosťou, môžete nalepiť aj na povrchu, nie je ľahké spadnúť, sú tiež ľahko odstrániť bez zanechania stopy a poškodenie povrchu.

Široké uplatnenie - Tie priesvitné poznámok sú stuitable na škole, kancelárii, doma alebo kdekoľvek budete chcieť, môžu byť použité pre anotácia knihy, knižné značky, indexu, štúdium biblie, memo, atď.

Priehľadné poznámok sú vhodné pre fixky, perá, olejové pero, ceruzka, atď.Nie surggest na vodnej báze pier alebo zvýrazňovačov.

Materiál: Papier

Farba: Ako je znázornené na obrázku

Veľkosť:4,5 cm/1.77 v

Package: 2 * 20pcs

Poznámka:

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujeme!

Prosím, dovoľte 1-2cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Štýl Memo Podložky
Samolepiace Alebo Nie Áno
Funkcia Dekorácie
Pôvod Kontinentálna Čína
na mieru No
Magnetizmus No
Môžete si to

Príbuzné produkty