Roztomilý Office Tvorcovia Farebné Knihy, Rôzne Veľkosti Notebooku Delič Školy Stôl Svetlé Farby Mini Poznámok Nastaviť

€5.29 €7.05
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w144075

Popis:

【Rôzne Štýly] vyzýva Táto poznámka má rôzne štýly, tri rôzne veľkosti, a bohatými farbami.Môžete si vybrať veľkosť a farbu, ktorú je potrebné podľa vašich potrieb, ktorý je pre vás ľahké rozlíšiť.

【Polohy Štítky] vyzýva Tento balík obsahuje rôzne veľkosti a typy poznámok.Odstrániteľné lepidlo umožňuje ľahko premiestňovať, a môžete ich odstrániť bez toho, trhanie papiera.Jednu knihu môžete splniť všetky vaše potreby a pomôcť vám zostať organizované.

【Odolný Materiál] vyzýva mimo tohto sticky note je vyrobený z kartónu, robustný sticky note nebude trhať,alebo únik atramentu.Sú ľahké, prenosné a prichádzajú v rôznych farbách.

【Prenosný Dizajn] vyzýva Táto sada je skvelý spôsob, ako organizovať a udržiavať všetky druhy poznámky na jednom mieste.Je to elegantný, kompaktný a štíhly.Perfektné pre nosenie alebo hádzanie v taške.Majte to na stole alebo v zásuvke pre jednoduchý prístup k nim.

【Široký Appliaction] vyzýva Táto súprava je potrebné mať pre študentov, učiteľov a administratívnych pracovníkov.Vhodný pre nahrávanie dôležité poznámky, napríklad kurzy, projekty, referáty, testy, kapitol, dátumy, recepty a čítania.

Špecifikácia:

Materiál: papier

Farba: čierna,modrá,červená,khaki

Veľkosť(cca.): (L x W x vnútorná strana biela dĺžka x vnútorná strana biela x vnútornej strane žltá dĺžka x vnútornej strane malé dĺžka)15.3 x 10 x 14 x 8 x 7,5 x 4,5 cm/6.02 x 3.94 x 5.51 x 3.15 x 2.95 x 1.77 palec

Package Zahrnuté:

1 ks x Poznámok Nastaviť

1 ks x Pero

Poznámka:

1.Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

2.Nechajte 1-2 cm rozdiely vzhľadom na ručné meranie.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Štýl Memo Podložky
Názov Značky Hinmay
Magnetizmus No
Pôvod Kontinentálna Čína
Funkcia Dekorácie
Samolepiace Alebo Nie Áno
Môžete si to

Príbuzné produkty