2 KS do Zoznamu poznámkový blok Plánovač Notebook, Ako je Uvedené 5.6 X 8.5 Palcový Týždenný Denný Plánovač Úloh Pad Produktivity Poznámka: Organizátor

€10.51 €14.40
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w284898

[Špirála poznámkový blok] Naše urobiť zoznam poznámkový blok používa špirála dizajn, ktorý umožňuje plynulé otáčanie stránok.Môžete začať plánovať a organizovať svoj denný plánovač a stretnutia kedykoľvek, žiadne stránky, bude zbytočný a je ľahké odtrhnutie vaše používanie stránok a začať nový deň plán.

[Zvýšiť Svoju Produktivitu] Tento 5.6 x 8.5 Palcový denný plánovač pad sledovať všetko presne a poskytovať priestor pre denné plánovanie, ako aj dôležité časti, ktoré vám dáva prehľad o celý svoj denný plán na prvý pohľad.Tiež môžete nahrávať, koľko pohárov vody si drink v deň a nezabudnite vaše zdravie po práci.

[Dávno Denný Plánovač] Pomáha udržiavať veci organizovanej a sledovať všetky úlohy, ktoré treba urobiť.Žiadne ďalšie zabudnuté úlohy!S 50 stránky, môžete nahrávať 100 dní plánu pre väčšiu odolnosť.

[Superior Quuality] papiera je hrubé a nebude krvácať prostredníctvom.Silný kartón podklad je vaša plánovač viac odolné, na dlhodobé používanie.

[Hojne využívajú] Tento súbor je dosť pre vaše denné plánovanie a je vhodné pre obchodných, kancelárskych, domácich a školských cestovné použitie.Môžete ho použiť ako týždenné plánovanie poznámkový blok, denný plánovač, písací stôl plánovač, zvyk tracker, jedlo plánovač notebook s potravinami zoznam, menu rady pre kuchynské, kancelárske práce, práce plánovač, zoznam, notebook, a čas blokovania plánovač.

Farba:Ako Je Znázornené

Materiál:Papier

Veľkosť:Cca 21.5x14.2cm

Obsah Balenia:

1 x Týždenne Plánovač Notebook

1 x Toady Plánovač Notebook

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty