Kožené Plastický Časopisoch Pre Písanie Starožitné Denne Poznámkový Blok Sketchbook Zdobenie Papiernictvo Notebook S 200 Stránok Notebook

€13.13 €26.26
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w160920

Tento plastický kožené vestník je ideálne pre cestovateľov, spisovateľov, učiteľov, študentov, a autorov.S jeho kompaktný a prenosný dizajn, je to ľahké prijať, nech ste kdekoľvek.Časopis je balená s 200 stránok z trvanlivý papier, takže je skvelé pre písanie, poznámka-odber, alebo aj ako príručka.Vyrobené z PU kože krytie, to je tak elegantné a robustné.

Špecifikácie:

Názov: plastický kožené vestník písanie notebook

Veľkosť produktu: o 21.5x14.5 cm/8.46x5.71 cm

Materiál: koža, papier

Váha: cca 380g

Balenie Zoznam:

1pc reliéfne kožené vestník písanie notebook

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Špičkovou kvalitou spracovania: Tento plastický kožené vestník písanie notebook je dôkladne ručne vyrábané s unikátnou ručne skončil kryt, ideálny pre cestovanie časopisov alebo príručky.Jeho osobitý dizajn aj z neho robí ideálne drahocenná pamiatka na záznam vzácne okamihy.

2.Ohromujúci Prezentácia: Zvýrazniť svoj jedinečný štýl s týmto plastický kožené vestník notebook.Zachytiť myšlienky a cestovné nápady na 200 non-preniká stránky.Ideálne pre kreatívne písanie, čmáral, alebo guľka denníka.

3.Pevne Kvality: S plastický vintage dizajn, toto kožené vestník môže pochváliť vynikajúcou strihanie, farbenie, razba, a orezávanie následok silné 3D efekt.Trvanlivé PU kožené pokrytie papiera a zabezpečiť, dlho-trvajúce čaro.

4.Pohodlne Prenosný: Tento plastický kožené vestník písanie notebook môže byť vykonávané okolo ľahko, pretože jeho kompaktná veľkosť 21.5x14.5 cm.To príde vhod pre obchodných cestujúcich, nechať si môžete zapisovať poznámky, nápady, alebo spomienky vonku.Vhodné pre taške, batohu alebo kufra, to cestovanie-priateľský notebook je nutnosťou.

5.Prázdninový Darček: Osláviť špeciálnych príležitostiach s týmto plastický kožené vestník písanie notebook, výnimočný narodeniny, výročia, svadby alebo promócie drahocenná pamiatka dar, ktorý poskytuje unikátnu zmes s eleganciou a praktickosťou.Ideálny pre spisovateľov, učiteľov, študentov, a autorov.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty