Fitness Notebook A5 Robustný Cvičenie Denník Sledovať Telocvični Kulturistike Pokrok A Školenia A Vzpierania Denníka Jázd S

€12.31 €34.18
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w315084

Toto Cvičenie Denník pre Ženy je navrhnutý tak, aby vám záznam a plán vášho fitness plánu v organizovanej a systematickým spôsobom.S miernym veľkosť písma a kompaktný dizajn, neznamená to však trvať veľa miesta.Denník kniha je pevná a nie je ľahké zlomiť, takže je ideálny spoločník na pomôcť udržať si na trati s vaše fitness ciele.

Kryt materiál: papier

Kryt, farba: modrá, čierna, ružová

Väzba: voľné list

Obsah materiálu: dvojité ofsetové papiere

Obsah hmotnosť papiera: 100 g)

Obsah veľkosť papiera: A5

Zahrnuté predmety: žiadne

Zoznam:

Fitness Jázd pre Mužov x1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Fitness Jázd: Dosiahnuť vaše fitness ciele rýchlejšie s našou komplexného fitness notebook pre mužov.Určené pre fitness nadšencov, pomáha vám záznam a plánovať svoje cvičenie rutiny, sledovať svoj pokrok a zlepšenie vašich výsledkov, ako nikdy predtým.

2.Ľahko Dostupné v Našom Fitness Jázd pre Mužov je navrhnuté tak, aby poskytujú rýchly a jednoduchý prístup k vašim cvičenie rutiny, takže sledovanie pokroku vietor.Jeho A5 veľkosť je ideálna pre nosenie na cestách a nebude zaberajú veľa miesta v telocvični taška.

3.Rozšírené Písanie Skúsenosti: Pozdvihnúť vaše cvičenie sledovania s našimi Fitness Jázd pre Mužov.Pekne vytlačené jasné mriežky a stredne veľkosť písma poskytujú čistý a krásny cvičenie denníka skúsenosti.

4.Zvýšiť vaše cvičenie pokrok: Postupujte podľa rozumné plánovanie metódy navrhnuté podľa vedeckých fitness plánovania metód na stanovenie dosiahnuteľné ciele, formulovať efektívny tréningový plán s pokrok sledovanie a vyhodnotenie váš úspech.

5.Mäkké a Odolné Papiera: Našom fitness jázd používa vysoko-kvalitný papier, ktorý je mäkký na dotyk a nedráždi oči a prsty.To je tiež robustný a nie je ľahké zlomiť, takže môžete napísať hladko a sledovať svoj pokrok bez akýchkoľvek ťažkostí.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Kryt Materiál PVC
Druh Škola diáre
Môžete si to

Príbuzné produkty