Multifunkčný Počítač, Monitor Memo Rada Bočný Panel Memo Monitor Bočný Panel s Držiaka Telefónu na Home Office Desktop Dropship

€0.82 €1.22
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w245940

Multifunkčný Počítač, Monitor Memo Rada Bočný Panel Memo Monitor Bočný Panel s Držiaka Telefónu na Home Office Desktop Funkcie:

Kvalitný Materiál: Prijatie kvalitné akrylové materiál, tieto poznámky sú držitelia ľahký, druable a spoľahlivý, nie je ľahké spadnúť, alebo zlomiť.

Jednoduché Použitie: tieto bočné panely sú ľahko držať na svojom , s pekným priľnavosť na zadnej strane, a je možné odstrániť bez zanechania akýchkoľvek lepkavé zvyšky.

Čipky Klip: Čipky klip dizajn pre žiadny lepkavý papier.Uprostred dosky môžu byť použité na organizovanie plán práce a zasadnutí poznámky.Spodný držiak môžu byť použité na držte mobilný telefón.

Široké Použitie: môžete držať memo na tieto nástenky zaznamenať dôležité veci, a ak má zoznam, aby sa zabránilo zabúdanie, spodnej časti panelu má drážky podržte telefón alebo iné drobné predmety.

Jednoduchý Dizajn: Tento počítač memo dosky môžu byť použité v oboch domov a kancelárii, vyčistiť stôl priestor hore, vhodné pre väčšinu počítačové monitory, obrazovky a skrinkou.

Špecifikácie:

Materiál: Akryl

Farba: Ako Na Obrázku

Hmotnosť balenia: cca.77g

Štýl :

8 Štýle sú k Dispozícii, ako je Znázornené na Obrázku.

Kategória: Ako Na Obrázku

Balenie Obsahuje:

1Pc Správu Memo Rada Label Nálepka

Poznámka:

Prosím, dovoľte 1-2cm chyba kvôli ručné meranie.Prosím, uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Vďaka!

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Štýl Memo Podložky
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty