3ks Poznámok Memo Podložky Námestie Self-stick Sticky Notes Memo, Notes Kancelárske potreby

€4.82 €12.37
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w427376

Popis

Rýchle poznámky sú ideálne pre študentov a pracovníkov úradu, ktorí potrebujú pohodlne zapisovať dôležité informácie.Tieto poznámok sú jasné a ľahko čitateľné.Silné lepidlo zaručuje, že poznámky zostať na mieste a nie ľahko spadnúť.Tieto poznámok sú jednoduché, ale praktické, pomáha zlepšiť efektivitu v oboch štúdia a práce.

Funkcie

-Farba:Ako Je Znázornené

-Materiál:Papier

-Veľkosť:7.60X7.60X0.10 cm/2.99X2.99X0.04in

- Napísať kedykoľvek: poznámok sú určené na použitie kedykoľvek a kdekoľvek.Môžete napísať dôležité poznámky, pripomienky, alebo správy.

- Správnu veľkosť: veľkosť robí z týchto self-stick poznámky ľahko prepravovať a skladovať.Sú dostatočne malé, aby nosenie vo vrecku, v kabelke alebo dokonca pero prípade.

- Ľahko písať a čítať: papiera je hladké a ľahké písanie na, zatiaľ čo atrament schne rýchlo, aby sa zabránilo smudging.Úplne prázdne poznámok sú tiež ľahko čítať.

- Silné lepidlo: Poznámka podložky sa dodávajú so silné lepidlo, ktoré drží na takmer každom povrchu, nie je ľahké spadnúť, je možné opakovane použiť.

- Kancelársky stôl príslušenstvo: Tieto poznámok, aby populárny kancelársky stôl príslušenstvo, vhodné na rôzne podnikateľské nastavenia.

3 x poznámok

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Feature9 prenosné memo pad
Feature8 úrad memo podložky
feature11 Kancelárske Potreby
feature3 poznámka podložky
Feature7 malé správu papier
feature5 biela poznámok
feature4 sticky memo podložky
Pôvod Kontinentálna Čína
Feature10 lepidlo note pad
Feature6 prázdna poznámka papier
feature1 sticky notes
feature2 samolepiace poznámkové
Môžete si to

Príbuzné produkty