PU Kožené Loose-Leaf Notebook Kreatívne Organizácie Loose-Leaf Notebook Opotrebovaniu Farebné Peniaze Rozpočtu Plánovač Binder

€9.69 €23.65
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w314361

Popis:

Naše A6 rozpočtu binder, je vyrobené z vysoko kvalitnej PU materiálu, ktorý je opotrebovaniu a nie je ľahké poškodenie a cíti pohodlne v ruke.Je vhodný pre ukladanie peniaze, poukážky, šeky, známok, pohľadníc, kreditné karty, a ďalšie.

Špecifikácia:

Materiál: PU, PVC, papier

Štýl: Macaron

Farba: zelená, ružová, fialová, žltá, čierna

Veľkosť: cca 22*17*6typ/8.66*6.69*2.36 v

Balenie Zoznam:

1 * loose-leaf notebook prípade

12* karty rovnakej farby

1* slip listy (5 listov v 5 farbách)

8 * zips vreciek

45* vodorovná čiara karty

14*mesiac plán karty

4*label nálepky (16 malé listy)

3*multifunkčné nálepky

Poznámky:

1. Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba produktu sa môže mierne líšiť od farby na obrázku.

2. Vzhľadom na ručné meranie, prosím, aby meranie odchýlky o 1-3 cm.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.S Držiak na Pero: Naše A6 PU kožené notebook binder má vnútorné sloty pre karty a oddelení, ktoré vám pomôžu rýchlo usporiadať lístkov, karty, a ďalšie.To má tiež držiak na pero držať svoje perá na mieste.

2.Vysoko-Kvalitný Materiál: Naše A6 rozpočtu binder, je vyrobené z vysoko kvalitnej PU materiálu, ktorý je opotrebovaniu a nie ľahko poškodiť, a cíti pohodlne v ruke.

3.Ako Používať: Jednoducho stlačte oba konce otvorte pridať alebo odstrániť priečinok kryty, potom stlačte krúžok na blízko.Naše A6 binder strane financií je jednoduché použitie.

4.Držte Rôzne Dokumenty: Naše A6 binder rozpočtu kniha má kartu vo vnútri, ktoré môže mať rôzne doklady (pas, karty, atď.), poukážky, bankové karty, atď.

5.Všestranný Nástroj: Rozpočet listy umožňujú sledovať zo svojho rozpočtu a výdavkami v priebehu času.Kruh spojivá sú vhodné pre ukladanie peniaze, poukážky, šeky, známok, pohľadníc, kreditné karty, a ďalšie.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty