Nemecký Dekorácie Oktoberfest Banner A Balóny DIY Foto Rekvizity Farebné Strany Dodávok Na Oktoberfest Bar Pivo

€9.26 €18.52
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w2693

Kategória:

Pripravte sa vytvoriť slávnostnú atmosféru s našimi šetrné k životnému prostrediu, pivo dekorácie!Ideálny pre DIY zdobenie strany s deťmi a zavesiť ich, kdekoľvek chcete vyzdobiť.Oslavovať Oktoberfest v štýle s týmito zábavné a farebné dekorácie.

Špecifikácia:

Typ: Party Dekorácie Dodávky

Materiál: biely kartón, latex, atď.

Špecifikácie: ako je znázornené

Zoznam Produktov:

1 Set* Photo Rekvizity

1* Oktoberfest Banner

18* Oktoberfest Balóny

Poznámky:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, produkt farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

V dôsledku rozdielov v ručné meranie, prosím, dovoľte 1-3 cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Pútavý Dizajn: Zapôsobiť na svojich hostí s našou jedinečnou Oktoberfest dekorácie, ktoré sa môžu pochváliť atraktívny štýl a farebné motívy.Naše autentické nemecky inšpiroval dekor vytvárajú dokonalú slávnostnú atmosféru pre vašu ďalšiu párty alebo udalosť.

2.Spoľahlivé Odolnosť: Naše Oktoberfest dekorácie sú inžinierstva s high-kvalitné a earth-friendly kartónu a latexové materiálov.Tieto prvky výrazne zlepšia životnosť dekorácie, čo znamená výnimočnú hodnotu za peniaze, ideálne pre vaše ďalšie oslavy.

3.Užite si DIY Fun: Remeslá Slávnostnej Spomienky!Uvoľnil svoje vnútorné umelec s našimi Oktoberfest dekorácie.Použitie fotografie rekvizity, užite si DIY zdobenie s deťmi a vytvoriť nezabudnuteľné spomienky.Vhodné pre HOBBY nadšencov, sú perfektným doplnkom na všetky strany!

4.Jednoduchá Montáž: Nastaviť perfektné slávnostnú atmosféru s našimi Oktoberfest dekorácie.Vlákno banner s reťazcom, Nafúknuť Balón s Vzduchové Čerpadlo, a zavesiť ho kdekoľvek sa vám páči pre nezabudnuteľnú oslavu bez akýchkoľvek ťažkostí.

5.Široký Aplikácie: Zobrazenie Oktoberfest dekorácie v interiéri alebo vonku, doma alebo v baroch - zábavný spôsob, ako urobiť z akejkoľvek strany pitnej karneval cítiť ako skutočné riešenie s pivom-tematické dekor.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty