Punch-free sušič na Vlasy Držiteľ Voľné Ruky, Nastaviteľné Lenivý Držiak na Stenu Úložný Stojan Kúpeľňa

€13.17
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w3513

Kategória:

Punch-free sušič na Vlasy Držiteľ Voľné Ruky, Nastaviteľné Lenivý sušič na Vlasy Držiak na Stenu sušič na Vlasy Úložný Stojan Kúpeľňa Rack

Špecifikácie:

Typ: Č ručné sušič na vlasy držiteľ

Materiál: ABS

Farba: Biela, zelená, žltá

Veľkosť: ako je znázornené

Funkcie:

【1] vyzýva fén držiteľ prijíma úder-free design, ktorý sa ľahko inštaluje a nebude poškodenia steny.je odporúčané používať po 12 hodín prilepenie, a nosné efekt bude lepší.Jednoducho vážiť 0-5 KG.

【2] vyzýva Tento sušič na vlasy držiak na stenu môže úplne voľné ruky a pomôže vlasy štýly vo viac príjemný spôsob, ako.Môžete starostlivosti o pleť a naneste masku a zároveň nechať sušič na vlasy suché vlasy.Je to tiež skvelý spôsob, ako vyfúkať svojho maznáčika na vlasy.

【3] vyzýva sušič na Vlasy držiak na stenu mount môžete prispôsobiť pre rôzne potreby pre rôznych ľudí nastavením uhla držiak s ramenom.opravená vlasov držiak na stenu, a potom môžete vaše vlasy štýlov na všetkých uhlov, ktoré chcete.Otvorenie blowdryer montáž je pomerne veľký, ktorý sa hodí pre väčšinu sušiče vlasov' rukoväte.

【4] vyzýva Krásne a módne, dokonale zdobí vašu kúpeľňu.Môžete opravili, sušič na vlasy držiak na stenu a ušetriť miesto.a môžete tiež zavesiť ostatné položky, ako sú hlava, popruhy, náramky, a vlasy kapely.

Poznámky:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelné efekty, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujeme!

2. Prosím, dovoľte 1-3 cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Druh Kúpeľňa Police
Polica Materiál ABS
účes Moderné Jednoduchosť
Pôvod Kontinentálna Čína
Inštalácia Štýl Na Stenu Typ
Číslo Modelu 1-2 ks
Materiál ABS
Počet Vrstiev Jednej Vrstve
Držiteľ Povrchovej Úpravy ABS
Môžete si to

Príbuzné produkty