Denný Zoznam Úloh poznámkový blok 50 Listov Denný Plánovač, Zoznam Kódov pre Písanie na Harmonogram Prác s potravinami Zoznamy Priority Pripomienky

€3.31 €6.02
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w392636

Odrážky:

1.Efektívne Plánovanie: Dostať svoje každodenné úlohy na trať s týmto lesklý denný zoznam úloh poznámkový blok.Vyrobené s kvalitného papiera, poskytuje hladké písanie skúsenosti.Lúčia na nudné podnikania, dodávky a skúsenosti na efektívne efektívnosti, ktoré pripravuje na úspech.

2.Cestovanie Šetrné: Aby vaše úlohy ľahko spravovať našej každodennej do zoznamu poznámkový blok.S jeho kompaktný a prenosný dizajn, nebude zaberajú veľa miesta v taške alebo na pracovnej ploche.Dokonca môžete držať ho v ruke, zatiaľ čo vonku.

3.Zvýšenie Účinnosti: zapíšte si vaše každodenné úlohy, študijný plán a stretnutie plány v našom to-do zoznamu poznámkový blok.Zvýšiť produktivitu práce a dosiahnutie vašich cieľov s ľahkosťou.Zlepšenie efektívnosti teraz.

4.Široké Spektrum Aplikácií: Môžete použiť na nahrávanie chudnutie plánov, pričom správy, alebo plánujú svoj deň.Tento univerzálny denný zoznam úloh poznámkový blok je vhodný pre domáce, školské, pracovné, a viac, čo vám umožní usporiadať úlohy, sledovať pokrok, a písať denník.

5.Výber perfektný Darček: Prekvapte svojich blízkych s praktické a užitočné denný plánovač poznámkový blok.Ideálny pre pobyt organizovaný a zameral sa, tento poznámkový blok umožňuje vynikajúci darček pre rodinu, priateľov a kolegov.Skvelé pre osadenie výplní a party láskavosti príliš.

Dostať veci hotový v štýle s náš kontrolný zoznam, poznámkový blok!Poskytuje hladké písanie skúsenosti, tento poznámkový blok, ktorý je ideálny na držanie v ruke a zapisovať váš zoznam úloh alebo zanechať odkaz pre vašich blízkych.Robí skvelé Vianočné party láskavosti príliš!

Špecifikácia:

Názov produktu: Denne do Zoznamu poznámkový blok

Štýl:

A: som sa zabudnúť zoznam

B: ja nechcem zoznam

Veľkosť produktu: o 4.3x5.5 cm/1.69x2.17 palcov

Materiál: papier

Balenie Zoznam:

50 listov* Denný Zoznam Úloh poznámkový blok

Poznámka:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

Vzhľadom na rôzne manuálne merania, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty