Prázdne Receptár Prázdne Písať V Receptár Notebook Spiral Bound Vestník Knihy 120-Strana Obsah Notebook Pre Matky Dievča

€14.75 €29.52
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w422495

Naše Spiral Bound Prázdne Recept Kniha ponúka krásne navrhnutý layout a trvanlivé nepremokavé PP krytom.Vytvoriť kuchárka je rovnako jedinečný ako vaše kulinárske cesty!Toto je ideálny darček pre priateľov alebo príbuzných, ktorí radi varia.Nechajte sa inšpirovať a organizované s týmto receptár.

Špecifikácia.

Veľkosť; 8.5 palcový

Materiál: Papier

Hmotnosť: 250g

Balenie zoznam:

Prázdne Kuchárky Pre Rodinné Recepty X1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Efektívne využitie: Usporiadať svoje obľúbené jedlá bez námahy, s týmto prázdne kuchárka, poskytuje priestor pre recept tituly, prísady, pokyny, a poznámky.Špirála viazané dizajn umožňuje recept notebook a kuchárka na vrstviť ploché pri varení, takže je praktický kuchynský nástroj pre avid domáci kuchári.

2.Premeniť Váš Recept Organizácie: Výrobok Rozšírenie Organizovať recepty vašej ceste.Napísať vlastné kategórie na päť prázdne karty, rýchlosť recept obtiažnosti a ich nájsť v 120-strana obsah s našimi krásne stredné kuchyňa vzory a písma.

3.Unikátny Recept Zber: Napíšte svoje vlastné recepty v našej prázdne kuchárka a vytvoriť kuchárka je rovnako jedinečný ako vaše skúsenosti.Vyplňte náš prázdne receptár a remeselné unikátnu kolekciu vaše kulinárske dedičstvo.Zachytiť obľúbené jedlá, rodinné tradície, alebo experimentovať s novými jedál.Vytvorte si vlastné jedinečné kulinárske dielo.

4.High-grade Materiál: Efektívne organizovať svoje recepty s prázdnymi kuchárky, ktoré majú škvrnám papier.Hladké písanie povrchy zabezpečuje žiadny atrament smudging zatiaľ čo trvanlivé nepremokavé pp kryt zaisťuje, že vaše recepty sú bezpečné z škvrny a škvrny.Dvojitý drôt záväzné a vysoko kvalitné materiály umožňujú jednoduché prehodiť stránok.

5.Premyslené Darček: Zjednodušte proces varenia s týmto prázdne kuchárka.Udržať vaše recepty organizované, pridávať vlastné poznámky a fotografie.Je to jedinečný nástroj pre tých, ktorí milujú varenie.Táto kuchárka je ideálny darček pre zapojenie alebo Deň matiek.Prichádza s ozdobnými darčeka, ktorý pridáva eleganciu na to.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Číslo Modelu Prázdne Kuchárky Notebook
Môžete si to

Príbuzné produkty