A6 Adresu Kniha Malá Kniha Kontaktov Domov Telefónneho zoznamu Adresu Organizátora pre Telefónne Čísla Úrad, Telefónny zoznam v Telefónnom zozname

€5.42 €10.43
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w403340

Popis

Tieto Vrecku Telefón Knihy nie sú len pre vás, takže vždy budete vedieť, kde nájsť to, čo potrebujete.Vyrobené z spoľahlivý a robustný materiál, tieto telefónne knihy sú postavené na posledný.Tieto domáceho Telefónu, Knihy sú skvelé nástroje na vedenie evidencie a sú jednoduché na používanie.Sú užitočné nástroje pre ľahko organizovať vaše kontaktné informácie.

Funkcie

-Farba:Zelená

-Materiál:PU

Veľkosť:15.50X12.00X1.00cm/6.09X4.72X0.39in

-Výrobnom procese týchto Telefónnych zoznamov je veľmi prísne, pozor na kvalitu produktov, takže zákazníci môžu ich používať s dôverou.

-Tieto Mini Kontakt Knihy z nás sú vyrobené z spoľahlivý materiál, ktorý nie je ľahké zlomiť a nedeformujte, odolný a bezpečný pre dlhodobé užívanie.

-Ľahko sa prenáša, tieto Vrecku adresár nebude, aby ste sa cítili ťažké niesť, takže sa môžete pohodlne použiť kedykoľvek a kdekoľvek.

-Starostlivo vyleštený povrch je hladký a vyhnúť drsné veci, takže sa nemusíte obávať, tieto Malé Telefónneho zoznamu budú bolieť vašej pokožky.

-Jedna z možností, ktorá je dokonale uplatniť na scénu telefónne číslo záznamu, na naše Telefónne Organizátor vám umožní mať veľmi príjemné pomocou skúseností.

1 x Address Book

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
feature1 mini adresár
Feature7 úrad kontaktné knihy
feature3 malá kniha kontaktov
Feature8 adresa organizátora pre telefónne čísla
Feature9 adresár pre adresy
Feature6 domov telefónneho zoznamu
Feature10 telefónny zoznam
feature5 prenosné kontakt knihy
feature4 mini adresu organizátora
Pôvod Kontinentálna Čína
feature2 vrecko telefónneho zoznamu
Môžete si to

Príbuzné produkty