Plánovač Poznámok 450 Listov Self-Stick Poznámka Podložky S Linkami 9 Pack Self-Stick Poznámka Podložky Na Triedne Spoločnosti Home Office

€8.95 €17.91
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w434108

Organizovať svoju prácu a oživiť vašu náladu s našimi lepidlo zoznam úloh poznámkový blok!Navrhnuté pre pohodlné písanie skúsenosti, tento notebook je ideálny pre jotting dole dôležité úlohy.Dať ho ako darček pre vašich priateľov a pozerať sa na ne pobyt organizovaný a na vrchole svojej hry!

Špecifikácie:

Názov: Urobiť Zoznam Poznámok

Produkt materiál: dvakrát lepí papier

Jeden produkt, veľkosť: (cca.)7*10*0.5 cm/2.76*3.94*0.2 palcov

Jeden hmotnosť balenia: o 22g

Balenie Zoznam:

do Zoznamu Poznámok*9 pack

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Vylepšený Materiál: Zjednodušte vaše úlohy s týmito urobiť zoznam poznámok vyrobená double-lepidlo na papier, ktoré poskytujú spoľahlivú a škody-odolný možnosť pre bezpečné a bez zápachu použitie.Užite si pohodlné písanie skúsenosti.

2.Štýlový Pripomienka: Pozdvihnúť svoje pripomienky s týmito štýlový, gradient-farebné zoznam úloh poznámok, ideálne ako darček pre vašich priateľov.Priťahujú pozornosť s týmito špeciálne podložky.

3.Dosť Listov: Tieto do zoznamu poznámok sú navrhnuté tak, aby vám pomôžu zorganizovať vaše bývanie, štúdium, práca, a plnenie úloh.S dostatočným počtom 50 stránky, môžete nahrávať svoj denný život jednoduchým a pohodlným spôsobom.

4.Rock-Pevné Lepidlo: Udržiavajte úlohy v popredí s našimi urobiť zoznam poznámok, ktoré majú silné lepidlo.Či už na stene, stolný počítač, alebo notebook, oni kĺzaniu a list, zabezpečiť vaše dôležité poznámky zostať stále.

5.Zvýšiť Vašu Produktivitu: to-do zoznam poznámok nie len vám pomôžu zostať organizované, ale tiež pridať atmosféru na vašom pracovisku s ich výnimočných gradient farby.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Číslo Modelu Lepidlo Do Zoznamu Poznámkový Blok
Môžete si to

Príbuzné produkty