Labutí Krk, Kovové Záložku Nádherné Záložky Knihy Pre Študentov, Knihy Čítať Papiernictvo Darčeky Stranu Knihy Držiteľ Klip Kancelárske Potreby

€0.54 €0.89
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w59635

Kategória:

Zavedenie Nového Výrobku:Záložiek

Špecifikácie Produktu:

Materiál: Kov

Veľkosť: 14.5 cm

Hmotnosť: 21g

Farba: ako je znázornené

Zoznam produktov

Labutí Krk Záložky *1

Poznámka:

1. Vzhľadom na rozdiely medzi rôznymi monitory, upozorňujeme, že obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

2. Vzhľadom na ručné meranie, prosím, dovoľte 1-3 cm rozdiel, ďakujeme za pochopenie!

3.Vezmite prosím na vedomie, že balenie box je potrebné zakúpiť samostatne, len nákup záložky neobsahuje voľné balenie box!

Tento labutí krk, kovové záložku je jedinečný a moderný v elegantnej zakrivený tvar labutí krk, a je nádherné kultúrne tvorivé so suvenírmi.Jeho dizajn je inšpirovaný elegantné držanie tela swan, a dokonalú kombináciu záložky a umenie nie je len pohodlné a praktické, ale tiež môžu byť použité ako ornament vyzdobiť svoj čítanie priestor.

Táto záložka je vyrobený z vysoko kvalitného kovu a bol starostlivo vyleštený vytvoriť hladký, svetlý povrch, ktorý je odolný a nie zmiznúť.Kovový materiál poskytuje dobrý hmotnosti a dotyk a zachováva svoj jedinečný lesk na dlhú dobu, pridanie svetlé dotyk, aby váš zážitok z čítania.

Kniha tag je kultúrny a kreatívny obchod so určený pre študentov a učiteľov, ktoré je ideálne pre ukončenie štúdia darčeky.To nie je len predstavuje moc znalostí, ale tiež symbolizuje nový začiatok a cestu do budúcnosti.

Jemné labutí krk dizajn je nielen krásna, ale aj jednoduché vloženie do stránky.Záložka je mierne vo veľkosti, nie je zničiť štruktúry knihy, a je ľahké prenášanie.Jeho praktickosť robí to musí mať pre čítanie milovníkov označiť vaše čítanie pokrok kedykoľvek.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Materiál Kov
1 B4Y18
Druh záložku
Môžete si to

Príbuzné produkty