Číslo A Písmeno Pečiatka Dátum Stamper Vytáčanie Kolies 14 Číslic Gumy Premenlivé Číslo A Písmeno Odtlačok Pečiatky DIY Scrapbooking

€8.19 €16.40
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w64034

Kategória:

Predstavujeme náš efektívne miestne číslo navi pečiatky s valčekmi, že nebude ľahko poškodiť!Ideálne pre obchodné tesnenia, náš písma sa nebude rozširovať po namočení.Dostať svoje ruky na tieto vysoko kvalitné pečiatky dnes!

Produkt materiál: PP

Hmotnosť výrobku: 185 gramov

Veľkosť produktu: 16.3*6.2*3 CM/6.4*2.44*1.18 V

Zoznam:

14-miestne číslo, kolieskové pečiatka*1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Efektívne Dátum Rolling: Nastavenie dátumu na naše miestne číslo navi pečiatka je vietor s flexibilné valčeky.Prejdite na atrament rada po namočení a získajte elegantný a čistý tlač zakaždým.

2.Úspora času Dizajn: Rýchlo a ľahko vytlačiť 14 znakov textu, čísla alebo dátumy na akýkoľvek povrch s jedným roll, produkovať jasné a rozmazať-bez zobrazenia na akomkoľvek povrchu bez námahy.

3.Silný a Robustný: Vďaka svojej výnimočnej PP materiál konštrukcie, táto číslica číslo navi pečiatka je bezpečná a spoľahlivá možnosť, ktorá nie je ľahko poškodené alebo zlomené, čo je trvalé možnosť pre nespočetné množstvo použitia.

4.Tlač dátum jasne: S našou miestne číslo navi pečiatky, termínu, bude vždy čitateľné!Viac rozmazané rukou alebo chaotický smudging, a tlače zostane viditeľné aj po namočení.

5.Použitie široko: Zabezpečiť riadne sledovania a organizácie s našimi miestne číslo navi nálepiek, vhodné pre dátumy, dátumy vypršania, a obchodné tesnenia.Dokonale navrhnutý pre označenie na rôznych povrchoch vrátane kovových častí a drevo.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty