Vestník Nastaviť Narodeninám Darčeky Pre Dospievajúce Dievčatá Denník Dodáva Nastaviť Elegantné A Nádherné Denníka Grafické Efekty Súbor Denníka Dodávky

€5.07 €8.04
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w132248

Hľadáte zábavu a bezpečný spôsob, ako vyjadriť svoje myšlienky a pocity?Pozrite sa žiadny ďalší ako naše DIY denník kit!S high-kvalitné materiály a starostlivo navrhnutý tak, nálepiek a poznámok, budete môcť vytvoriť časopis, ktorý je tak odolné a krásne.Používať ho nájsť pokoj a relax, alebo ako kreatívny zásuvky.Ideálne pre dievčatá!

Špecifikácia:

Názov produktu: Denníka Auta

Veľkosť produktu (o):

Notebook 21 * 14,8 v cm/8.27*5.83 palcov

Pero 13.6 cm/5.35 palcov

Hmotnosť výrobku: asi 400g (1 sada)

Materiál: Papier

Balenie Zoznam:

Denníku Kit * 1

Poznámka:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

V dôsledku rozdielov v ručné meranie, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Vyjadriť: popustite Uzdu tvorivosti s Denníku Auta DIY denník.Vytvoriť svoj vlastný unikátny denník pomocou rôznych doplnkov na základe vašich preferencií a štýl.Predviesť svoju osobnosť pomocou tejto súpravy.

2.Zvýšená Písanie Skúsenosti: Pozdvihnúť vaše scrapbooking s týmto Denníka Kit, ktorý zabezpečuje bezpečnosť a trvanlivosť.Skúsenosti omladzujúci a pohodlné písanie skúsenosti, bez nežiaduceho zápachu.

3.Pozor na Detaily: Denníka Auta sa môže pochváliť elegantný a minimalistický štýl, ktorý ho oddeľuje od iných súborov.Nálepky a poznámok sú komplikovane navrhnutý, čo je univerzálne pre každú príležitosť.Zlepšiť svoj štýl a vkus s týmto jedinečným vestník nastaviť.

4.Uniknúť Chaosu: Tento denník sa stane vaším najlepším priateľom, ako si nájsť pokoj a relax v denníku.Nielen, že môžete nahrávať každý detail vášho života, ale môže tiež vyjadriť svoju kreativitu s zápisník súprava pre dievčatá.Nech ste zaneprázdnení, alebo pod tlakom, tento denník bude slúžiť ako svoju spriaznenú dušu a pomôže vysporiadať s akoukoľvek výzvu.

5.Úžasný Darček: Sledujte vaše dievčatko sníva prísť na život s týmto denníka auta.Rôzne farby a vzory budú udržiavať jej baviť celé hodiny, takže je ideálny pre Dievčatá deň alebo Deň Detí príliš.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty