200PCS Mreže Série Dekoratívne Memo Pad Materiál Papier Jednoduché kórejský Štýl, Podporný Materiál Papier, kancelárske potreby Dodávky

€0.72 €1.44
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w329610

Nové a vysokej kvality!

Popis:

1. Vysoká kvalita materiál: tento šachovnica, brožúra základného materiálu papier je vyrobený z vysoko kvalitného papiera, ktorá je hladká a jemná, cíti dobre, a nie je ľahké vyrobiť otrepov.

2. Jedinečný dizajn: šachovnica, dizajn, jednoduchý a veľkorysý, bez toho, aby stratili zmysel pre módu.To môže byť použité ako pozadie alebo dekorácie pridať ďalšie prvky a farby na ručné Účty a poznámky k stimulovať tvorivosť a predstavivosť.

3. Pohodlné a praktické: slúži ako poznámka, čo je výhodné pre užívateľov na zaznamenanie dôležitých veciach a pripomienky, a môže byť tiež použitý pre tvorivé koláže a zadarmo zmes.

4. Multi-function: je vhodný pre rodiny, školy a kancelárie.To môže byť tiež použitý pre oko-ochrana zelená notebooky, notebook, texty, ručné účty, diáre, obrazové albumy a tak, aby vyhovovali potrebám rôzne poznámky.

Materiál: Papier

Farba: Ako je znázornené

Veľkosť: Odkaz obrázok

Balenie obsahuje: 200PCS

Poznámka:

1. Vzhľadom na ručné meranie, prosím, aby chyba 1-3 mm.

2. Ako rôznych počítačoch zobraziť rôzne farby, ďakujeme za pochopenie, skutočný produkt farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty