Traveler Vestník Plánovači Školské Potreby Prenosné Faux Kožené Vestník Sketchbook A5 Prenosný Notebook Tmavú Farbu, Vzor Mačka

€12.00 €24.01
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w168443

Tento literatúry, poznámkový blok je cestovný notebook, ktorý ponúka jedinečnú kombináciu noc, mesiac a mačka vzory.Na nosenie-odolný kryt, je to praktický darček pre každodenné použitie.Dokonale navrhnutý ako šikovný denník prijímania poznámky kedykoľvek a kdekoľvek.

Kryt materiál: umelá koža

Text materiál: papier

Počet papier strán: 72 listov/kniha

Veľkosť produktu: 12*21 cm/4.72*8.26 v

Hmotnosť výrobku: o 220g

Upozornenie:

Vzhľadom na iné monitory a svetelné efekty, skutočná farba položky môžu byť mierne líšiť od farby na obrázku.Vďaka!

Vzhľadom na ručné meranie, prosím, dovoľte 1-2cm meranie odchýlky.

Zoznam:

mačka vzor Notebook Denník*1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Dlho-trvajúce Pohodlie: Užite si pružnosť a odolnosť naša mačka vzor denník s mäkkou dotyk a nosenie, odolný materiál.Zápach-free stránky a faux kožené kryt zabezpečiť bezpečné a spoľahlivé písanie skúsenosti.

2.Osobitý Štýl: Objať allure of the noc s našimi mačka vzor Notebook Denník, ktorý mapuje tmavé mačka vzor zdobí podmanivý mesiac a mystické detaily.

3.Cestovanie-priateľské denník: Tento notebook je ideálny spoločník pre vaše vonkajšie dobrodružstvo, ako je kompaktný, odolný a ľahko sa prenáša.Môžete ho použiť ako kupón organizátor, plánovač, zápisník, alebo fotoalbum, a zapíšte vaše spomienky.

4.Vždy Pripravený na Nahrávanie: Udržať tento všestranný mačka vzor Notebook Denník na strane zapisovať svoje myšlienky, nápady a plány kedykoľvek a kdekoľvek.Jeho kompaktný A5 veľkosť je ľahký a prenosný, ideálny pre on-the-go životný štýl.

5.Praktickosť Plus: Pre tých, ktorí milujú mačky a baví písanie, táto mačka vzor notebook denník je ideálna voľba.Perfektné prázdninový darček, darček k narodeninám, alebo len premyslené gesto, je to praktické a krásne spôsob, ako usporiadať myšlienky.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Kryt Materiál Kožené
Štýl cestovný notebook
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty